Søppeltaxi Oslo

Når våren og finværet kommer begynner sesongen for hagearbeid og oppussings- eller byggeprosjekter. I den kalde vintersesongen har man ofte fått god til til å sitte foran vinduet å drømme om forskjellige endringer man ønsker å gjøre for at sommerhalvåret kan nytes på best mulig måte. Kanskje ønsker man å bygge seg en ny terrasse eller en veranda? Uansett hva man ønsker å endre på, så betyr det ofte at man får behov for å kjøre bort avfall når man gjør klart for bygging eller fra endringer eller rydding man har utført i hagen, i garasjen eller på loftet.

Søppeltaxi Oslo

Våren er tiden når de fleste får et mye større behov for bortkjøring av avfall som samler seg opp i forbindelse alle mulige prosjekter. Bortkjøring av avfall i Oslo kan være en utfordring for mange i forhold til at åpningstider på avfallsanleggene skal klaffe med arbeidstider. Selv om noen avfallsanlegg også åpner på noen eller alle lørdager i sommerhalvåret, så kan bortkjøring av avfall bli utfordrende.

Søppeltaxi Oslo til rydding

– Få hjelp til å kjøre bort avfall

Men det finnes hjelp å få. Man kan benytte seg av et firma som tilbyr bortkjøring av avfall i Oslo. Da slipper man selv å bruke tiden som kreves for å få utført denne jobben, i tillegg til at man rekker åpningstidene på avfallsanleggene. Når man skal vedlikeholde eller pusse opp hage og hjem i tillegg til full jobb, så kan det være greit å slippe å også måtte forholde seg til bortkjøring av avfallet selv, men heller overlate dette til andre. Kostnaden for denne tjenesten er som oftest ikke høy i forhold til tiden du sparer hvis du skulle gjort dette selv. I tillegg slipper man da å låne eller leie tilhenger, hvis man i det hele tatt har tilhengerfeste på bilen. Vi kjører bort avfall i forbindelse med flytting privat, rydding av et dødsbo, tømming av kontorlokaler eller for bedrifter som er på fltytefot.

Bortkjøring av avfall i Oslo

Våre kunder ønsker også hjelp til: Søppeltaxi som henter, rydder og bærer avfall. Vi laster på bil og kjører bort til miljøstasjon med engang. Billig bortkjøring av avfall og søppel enn ved å leie container eller brannfarlige sekker. Vi er en billige og effektiv tilbyder av bortkjøring og det nyter kundene våre godt av. Vi gir både fastpris og timepris på flyttehjelp alt etter hva kunden måtte ønske. Alle våre priser inkluderer alt av kjøring samt bærehjelp uten noe form for skjulte gebyrer og tillegg.

Privatpersoner kan også levere gratis avfall til kommunale anlegg. Oversikt over gjenbruksstasjoner i Oslo finner du her.

Må jeg sortere søppel selv?
Du kan sortere på egenhånd eller vi kan sortere det for deg. Vi henter også usortert avfall.

Må jeg være til stede?
Nei, du trenger ikke å være til stede så lenge vi har fått beskjed om hvilket avfall som skal hentes.

Tar dere all avfall?
Ja, vi kan ta med oss alt av avfall. Normalt usortert avfall inngår i avtalt kilo pris. Det er tilleggspriser for spesialavfall som f.eks maling, kjemikaler, farlig avfall o.l.

Kan dere hente avfall helger?
Det kan vi gjøre etter avtale.

Hvor kan dere levere avfall?
Vi leverer avfall til godkjent miljøstasjon i Oslo der det sorteres og gjenvinnes. All avfall blir håndtert på en miljøvennlig måte.

Kan dere kaste piano, safe og brannskap?
Ja, vi henter piano, brannskap, sikringsskap, safe og andre tunge gjenstander og kjører dette til gjenvinning.

Kontakt oss

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Søppeltaxi Oslo