PRIVATFLYTTING

Privatflytting Oslo⏐ Vi pakker ned, bærer og flytter private hjem i Oslo og Akershus. Totale bolig til bolig løsninger. Som totalleverandør tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for en rask og trygg flytting.

Privatflytting Oslo

Privatflytting Oslo - Nedpakking

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Privatflytting Oslo

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Rydding av dødsbo

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Bortkjøring av søppel

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Mellomlagring ved privatflytting

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttevask

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Privatflytting Oslo og Akershus

Alle som har flyttet tidligere vet hvor anstrengende og slitsom en flytting kan være. Med profesjonell flyttehjelp slipper du å bekymre deg og vi hjelper deg med en trygg og smidig flytting til ditt nye bosted. En god og vellykket privatflytting krever god planlegging og erfarne flyttefolk. Vi tilbyr et bredt spekter av flyttetjenester og sørger for at du får en behagelig opplevelse med Totalflytting Oslo AS.

Flyttebyrå Oslo

Noen ønsker hjelp med alt – andre ønsker hjelp med litt. Totalflytting Oslo AS er et moderne flyttebyrå som tilbyr både enkle og kombinerte flyttetjenester for privatpersoner i Oslo Kommune og omegn. Vi flytter, hjelper deg med pakketjenester, demontering og montering av møbler, flyttevask, bortkjøring av avfall og mellomlagring.

Totalflytting ønsker å være et pålitelig, personlig og trygt flyttebyrå. Vi jobber aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timespris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Vi flytter også for kunder i Asker, Bærum, Buskerud og Romerike.

Privatflytting Oslo
Flyttevask

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no