Privatflytting

Vi pakker ned, bærer og flytter private hjem i Oslo og Akershus. Totale bolig til bolig løsninger. Konkurransedyktige priser. Som totalleverandør tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for en rask og trygg flytting.

 

Bestill flytting

Privatflytting

Alle som har flyttet tidligere vet hvor anstrengende og slitsom en flytting kan være. Med profesjonell flyttehjelp slipper du å bekymre deg og vi hjelper deg med en trygg og smidig flytting til ditt nye bosted. En god og vellykket privatflytting krever god planlegging og erfarne flyttefolk. Vi tilbyr et bredt spekter for at du får en behagelig opplevelse med Totalflytting Oslo AS.

Nedpakking

Vi pakker ned på adressen du flytter fra. Ønsker du hjelp med utpakking kan vi hjelpe deg med dette også.

Flytting

Vi flytter fra boliger, villa eller leilighet. Alle flyttinger utføres alltid 100% fornøydgaranti.

Bortkjøring av avfall

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Privatflytting Oslo

Noen ønsker hjelp med alt – andre ønsker hjelp med litt. Totalflytting Oslo AS er et moderne flyttebyrå som tilbyr både enkle og kombinerte flyttetjenester for privatpersoner i Oslo Kommune og omegn. Vi flytter, hjelper deg med pakketjenester, demontering og montering av møbler, flyttevask, bortkjøring av avfall og mellomlagring.

Totalflytting ønsker å være et pålitelig, personlig og trygt flyttebyrå. Vi jobber aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timespris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Vi flytter også for kunder i Asker, Bærum, Buskerud og Romerike.

 

Vi hjelper deg med flyttevask også

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag.

Montering

Vi har erfarne og dyktige montører som demonterer all innbo og monterer opp igjen på ny adresse.

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømme og kjører bort dødsbo. Vårt renholdsteam kan også hjelpe deg med nedvask av dødsbo.

Lagring

Vi tilbyr lagring i lagercontainer eller temperert minilager i Oslo og Akershus. Korttids- og langtidslager.