Pris flyttebyrå Oslo

Pris flyttebyrå Oslo ⏐ Totalflytting Oslo AS flytter for private og bedrifter. Vi har hyggelige priser, erfarne flyttekonsulenter og tilbyr et bredt spekter av relevante tjenester når du skal flytte.

Prisliste flyttebyrå

En trygg og effektiv flytteprosess krever profesjonalitet og erfarent flyttepersonell. Når du skal velge pris flyttebyrå Oslo er det derfor mange faktorer å ta hensyn til. Ønsker du at det skal være billig å flytte eller er du opptatt av at flyttingen går raskt og uten skader på hverken dine møbler eller andre materielle gjenstander. En kombinasjon av dette er selvsagt det beste og derfor er det smart å sammenligne priser på flyttebyrå.

Best pris eller kvalitet?

Pris på flytting i Oslo varierer mellom de ulike flyttebyråene. Det er helt naturlig og slik er det i de fleste bransjer. Enkelte flyttebyrå har spesialisert seg på tjenester som kontorflytting eller montasje for bedrifter og har bedre rutiner og mer erfarent mannskap. Det som er helt sikkert er at du bør unngå fellen ved å kun se etter prisen og unnlate viktige faktorer som kvalitet, service og forsikringer.

En god flytteprosess bærer preg av effektivt og profesjonelt arbeid – fri for overraskelser når oppgjørets time kommer. Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå med konkurransedyktige vilkår og vi streber alltid å levere høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og trivsel hos våre ansatte, noe som gjenspeiler seg på kvaliteten ved tjenestene vi leverer og tilbakemeldingene vi får fra kunder.

Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timepris. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Pris flyttebyrå Oslo

Hvor lang tid tar det å flytte

Å estimere tid på en flytting er veldig vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som f.eks volum, trappenivå, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.

Hva koster det å flytte

Våre flyttetjenester utføres med timesatser avhengig av hvilken hjelp du trenger og hvor du skal flytte fra og til. Merk at våre tjenester har en minstesats på 3 timer.

Timesatser gjelder for normalt flyttegods. Inneholder flyttelasset spesialgods som piano, safer o.l. må dette informeres om på forhånd da det innebærer egne priser.

Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo. For andre steder gjelder egne priser.

Flytter dere alle dager

Ja, vi kan etter avtale flytte alle dager. Normalt flytter vi mellom mandag og lørdag men det er også mulig å avtale flytting på søndag. Spesielt gjelder sistnevnte for bedrifter som ønsker å flytte i helg for å minimere nedetid i driftens produksjon.

Må jeg forberede noe selv

Har du bestilt kun flytting og transport må alt av innbo og løsøre være demontert (der det er nødvendig), pakket ned og emballert forsvarlig. Ønsker du at vi skal pakke ned, hjelpe deg med demontering og evt. montering o.l. må du opplyse om dette i din bestilling.

Kan dere kjøre ting til gjennvinning

I forbindelse med flytting til nytt bosted ønsker man ofte å kvitte seg med gamle møbler eller ting som en ikke lenger har bruk for. Vi hjelper deg med bortkjøring av avfall, møbler og skrot til godkjent miljøstasjon.

I tillegg til timeprisen kommer det også miljøavgift på kr. 4,- pr.kg. For farlig avfall og maling gjelder egne priser.

Kan dere ta med flytteesker

Ønsker dere hjelp til å pakke ned hele eller deler av innboet kan vi tilby dere dette. Vi vil da også ta med nødvendig flyttemateriell etter deres behov. Priser for flyttemateriell:

Flytteesker kr. 35,-
Pakkepapir kr. 210,-

Vi selger også møbelbeskyttere (sofa- og madrasstrekk), tallerkeninndeler og garderobe esker.

Hvordan skal jeg betale

Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps. Totalflytting Oslo AS sender ingen faktura til privatpersoner med mindre det på forhånd er foretatt en kredittsjekk gjennom vår kredittpartner.

Ved bedriftflytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale.

Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.

Trenger jeg en flytteforsikring

Våre flyttebiler har gods- og ansvarsforsikring. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo. Vi anbefaler derfor å tegne en flytteforsikring eller undersøke med innboforsikringen hva denne dekker under flytting.

Kunden har et særskilt ansvar å tegne eget flyttegods.

Prisliste flyttebyrå

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Hva koster det å flytte

Hva koster det å flytte er et av standard spørsmålene vi får hver gang. Forståelig nok er alle opptatt av pris men de som kommer best ut er kunder som forstår at kvalitet lønner seg i lengden, også økonomisk. Vi har aldri hatt som mål å være billigst på markedet da vi mener at våre medarbeidere gjør en fysisk og hard jobb som fortjener rettferdig betaling og trygge arbeidsforhold i tråd med arbeidsmiljøloven. Pris er også for mange en individuell sak og på flyttetjenester bør dette måles i kvaliteten du får på tjenesten du får levert, enten det er snakk om flytting eller flyttevask.

Totalflytting Oslo AS opererer med konkurransedyktige priser og leverer trygge flyttetjenester der du kan betale med bankterminal etter endt arbeid.

Flyttebyrå Oslo

Forberedelser til flytting er viktig for at flytteprosessen går smidig og effektivt. Under får du noen enkle tips.

Parkering for flyttebil ?
Bor du i byen eller i en veldig trafikkert gate kan flyttedagen raskt bli mer komplisert om flyttebilen har vanskelig for å parkere i nærheten. Jo nærmere inngangsdør vi kan parkere jo raskere går jobben med å laste. Sjekk gjerne i forkant om det er mulig å holde av plass. Har noen i området allerede flyttet kan du undersøke hvordan de løste det. Informer naboer og borettslaget om flyttedag og tidspunkt.

Informasjon og veiledning ℹ️
Ingen spørsmål er dumme. Ved å innhente informasjon og veiledning i forkant stiller du bedre til flyttedagen. Venner, en kollega eller andre bekjente som nylig har flyttet kan gi deg mye god info du ikke hadde tenkt på. Du må gjerne spørre oss om du er usikker eller lurer på noe.

Melde flytting ?
Etter flytting må du melde flytting til Skatteetaten senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk også at Posten må få beskjed slik at de kan omadressere post som kommer til din gamle adresse.

For liten plass ?
Når du nå skal flytte vil du oppdage alt du har gjemt unna og spar gjennom årene. Fulle loft eller kjellerboder er ikke uvanlig og vi kan hjelpe deg med mellomlagring når du flytter.

Flyttebyrå du kan stole på

Når du leter etter et seriøst flyttebyrå er Totalflytting Oslo AS et pålitelig flyttebyrå du kan stole på. Kvalitet, god kundeservice og fokus på kundetilfredshet er viktige kjerneverdier hos oss og vi strekker oss langt for at du som kunde skal få en trygg og hyggelig opplevelse når du flytter. Vi behandler alltid flyttegods forsiktig og med stor respekt slik at vi unngår skader på dine eiendeler.

Time pris flyttebyrå Oslo

Vi er et lokalt flyttebyrå som opererer i Oslo og Akershus og de fleste flyttinger utføres derfor med timepris. Vi kan selvsagt også avtale en fastpris ved en større jobb og etter at vi har gjort en befaring hos deg. Våre priser inkluderer hjelp til bæring, kostnader til drift av bil (drivstoff) og utstyr til en trygg og sikker transport. Skal du ha med et piano eller andre tyngre gjenstander på flyttelasset foretar vi dette med et tillegg etter avtale.

Flyttehjelp under hele flytteprosessen

Som totalleverandør kan vi være med deg under hele flytteprosessen. Det betyr at vi kan hjelpe deg med alt av nedpakking, selve flyttingen, kjøre bort avfall til miljøstasjon og gjøre rent i boligen du flytter fra. Vår kundeportefølje består av mange fornøyde kunder, både fra privat- og proffmarkedet. Vi streber alltid etter å gi våre kunder fleksibilitet, punktlighet og god service.

Vi samarbeider også med minilager og har både små og store lager til disposisjon når du har behov for mellomlagring under flytting.

Hvis du skal flytte, må du sende flyttemelding til Folkeregisteret. Flyttemeldingen må du sende tidligst 31 dager før og senest 8 dager etter du har flyttet. Du kan lese mer om dette hos Skatteetaten.

Flyttebyrå Oslo – Vi flytter hele ditt hjem

Vår visjon er å skape et enkelt, trygt og effektivt flyttekonsept. Skal du selge eller kjøpe din første bolig er flytting ikke til å unngå. Totalflytting Oslo AS ønsker å være en sikker og foretrukket leverandør som du kan stole på i flytteprosessen. Mange opplever flytting som er sårbar og stressende situasjon – det er mye som må ordnes og tiden strekker ikke alltid til. Noen har aldri flyttet før og vet ikke hva de skal gjøre mens andre har vokst opp med en stor familie som alltid stiller opp og gjør flyttejobben selv. Uavhengig av hvilket behov man har for flyttehjelp kan vi bistå i deler eller hele flytteprosessen.

Vi gjør alt – solide samarbeidspartnere

Flytting og flyttevask er de mest populære tjenester men vi kan også dekke flere områder slik at du slipper å forholde deg til mange ulike aktører. Totalflytting Oslo AS kan bistå med bl.a: Boligstyling, Håndverkertjenester i forbindelse med oppussing og Mellomlagring.

Flyttebyrå Oslo

Totalflytting Oslo AS flytter private hjem, hovedkontor, møbler og innbo i Oslo området. Siden du har kommet hit regner vi med at du nå ønsker å overlate flyttingen til et profesjonelt flyttebyrå i Oslo. Vi håndterer gjerne flyttejobben for deg denne gang. Totalflytting Oslo AS arbeider for at våre kunder skal få et vellykket flytteoppdrag, til en god pris og med de forventninger dere ønsker.

Vi kan ta flytteoppdrag i hele Østlandsområdet – men har flest oppdrag i og rundt Oslo Kommune. Vi jobber for privatkunder, bedrifter, kommunale etater og statlige foretak. Et pålitelig og rimelig flyttebyrå du kan stole på.