Pianoflytting Oslo

Pianoflytting Oslo | Totalflytting Oslo AS utfører flytting og transport av piano og andre tunge løft i Oslo og Viken. Vi flytter piano, safer, arkivskap, brannskap o.l. for privatpersoner og bedrifter.

Ser du etter proffe og rimelige pianoflyttere i Oslo? Vi er ditt lokale flyttebyrå i Oslo som hjelper deg med å flytte piano. Vi sørger for at ditt piano kommer frem trygt og sikkert.

 

  • Flytting av piano
  • Kaste piano
  • Gode priser
  • Lange erfaring
Pianoflytting Oslo

Hjelp med å flytte piano

Flytting av et piano er en oppgave som krever både kunnskap og spesielt utstyr. Et piano er ikke bare et tungt og klumpete objekt, men også et svært verdifullt musikkinstrument som kan være ømtålig og lett å skade. Som totalleverandør av flyttetjenester bistår Totalflytting med å flytte piano, flygelflytting og andre tunge løft.

Vår pianoflytting tjeneste

  • Intern flytting av piano, trenger du å omorganisere innenfor ditt hjem eller lokale? Vårt team hjelper deg med å flytte ditt piano trygt fra ett rom til et annet.
  • Flytting og pianotransport, vi tar oss av hele prosessen med å flytte pianoet fra din nåværende bolig til den nye. Dette inkluderer forsiktig emballering, sikker transport, og bæring inn i det nye hjemmet.
  • Kasting av gamle pianoer, hvis du ønsker å kvitte deg med et gammelt piano som ikke lenger kan brukes, tilbyr vi også henting og bortkjøring av piano

Hva koster det å flytte et piano

Prisen for å flytte et piano kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på instrumentet, tilgjengelighet i boligen (for eksempel trapper og dørstørrelser), og avstanden mellom de involverte adressene. For å gjøre dette så enkelt og forutsigbart som mulig, tilbyr vi en fastpris etter en initiell vurdering. Kontakt oss for et pristilbud som er skreddersydd dine behov.

Book din pianoflytting i dag!

Klar for å flytte ditt piano trygt og effektivt? Kontakt oss hos Totalflytting for en pålitelig service i Oslo og omegn. Ring oss på 988 54 790 eller send en e-post til post@totalflytting.no for å avtale tid eller få mer informasjon om våre tjenester.