Flyttebyrå Alna

Flyttebyrå Alna | Profesjonelle flyttetjenester for privatflytting og bedriftsflytting på Alna

Ser du etter et flyttebyrå på Alna? Totalflytting Oslo AS tilbyr flyttetjenester på Alna til konkurransedyktige priser. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

– Over 10 års erfaring innen flytting og transport
– Fornøyde kunder
– Hyggelige og erfarne flyttekonsulenter
– Totalleverandør av flyttetjenester
– Flytting, flyttevask og mellomlagring

Flyttebyrå Alna

Flytting

Flyttevask

Lagring

Flyttebyrå Alna | Privatflytting

Flytteprosessen er tidkrevende – spesielt om du skal gjøre hele jobben selv. Totalflytting Oslo AS er et etablert flyttebyrå i Oslo med 10 års erfaring fra flytting og transport. Vi er spesialister på flyttetjenester og hjelper deg med flytting på Alna og omegn. Sett bort flyttejobben til oss slik at du kan bruke din tid på andre viktige ting i forbindelse med overgangen til ny bolig.

Leter du etter et flyttebyrå på Alna, kontakt Totalflytting Oslo AS i dag.

Flyttetjenester for private

Flyttehjelp
Demontering og montering av møbler
Flytting av tunge løft, f.eks pianoflytting
Søppeltaxi og avfallshåndtering
Flyttevask
Mellomlagring og minilager
Vi selger også flyttemateriell og emballasje

Skal du flytte på Alna hjelper vi deg gjerne med en eller flere av våre flyttetjenester.

Flyttevask Alna

Flyttevask er en av flere tilleggstjenester vi leverer. De fleste vil helst bruke tiden på å komme i stand i sin nye bolig og setter bort flytterengjøring til oss i Totalflytting Oslo AS.

Vi utfører flyttevask i Oslo og rengjør både private leiligheter, eneboliger og næringsbygg. I vår flyttevask inngår følgende:

Tørrmopping av vegg og tak, tørrmopping og flekkfjerning der det er mulig
(Merk: Det brukes ikke våtmopp eller vann på vegger og tak)
Rengjøring av kjøkken, vi vasker også inni skap
Rengjøring av toalett og bad, rengjøring av alle fliser, wc, dusj/badekar, servant og skap
Rengjøring av gulv, alle flater vaskes. Tepper og lignende støvsuges. Tepperens inngår ikke
Rengjøring av vinduer, Vi vasker vinduer både inn- og utvendig der det er mulig å komme til fra innsiden. Ved doble vinduer må dette informeres om på forhånd

Som kunde kan du forvente deg profesjonelle og erfarne medarbeidere som har kunden og deres oppdrag i fokus. Vi ønsker å være fleksible når det kommer til arbeidsområder, arbeidstid og gode løsninger for en effektiv og trygg flyttevask.

Mellomlagring på Alna

Det er ikke alltid at utflytting passer med innflytting og det oppstår for mellomlagring av flyttegods. Totalflytting Oslo AS tilbyr mellomlagring av møbler ved flytting og lagertjenester for bedrifter.

Lagertjenester for private og bedrifter
– Ved flytting
– Under oppussing og renovering
– Ved utenlandsreiser
– Bedriftslager

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby lagring i et temperert og oppvarmet lager innendørs eller en lagercontainer.

Tømming dødsbo i Oslo

Når en av de nærmeste går bort er det mye som må ordnes samtidig som du har en tung sorg å bære. Totalflytting Oslo AS har mange års erfaring med å bistå ved tømming og rydding av dødsbo i Oslo. Kontakt oss gjerne på telefon og fortell hva du ønsker hjelp til. Vi kan gi råd og komme på en helt uforpliktende og kostnadsfri befaring. Ved tømming og rydding av dødsbo gir vi ofte en fastpris på hele jobben.

Med vår komplette løsning hjelper vi deg med å tømme dødsbo på en profesjonell og effektiv måte.

– Gratis befaring
– Rydding av dødsbo
– Tømming av eiendommen
– Rengjøring av dødsbo
– Mellomlagring av dødsbo

Kort om Alna Bydel

Bydel Alna er en administrativ bydel i Oslo. Den har 49 801 innbyggere, og et areal på 13,7 km². Bydelen har fått sitt navn fra Alna gård som sannsynligvis har fått navn fra Alnaelva som renner gjennom bydelen.

Trenger du mer informasjon om Alna kan du lese mer på bydelens nettsider.

Kontakt oss i Totalflytting Oslo AS når du trenger flyttehjelp i Alna. Vi bistår både private og bedrifter med flyttetjenester, kontorflytting, tømming av dødsbo, flytterengjøring og mellomlagring. 

Uavhengig av hva du ønsker hjelp til, en liten eller stor flytting, anbefaler vi å være ute i god tid. Totalflytting Oslo AS samarbeider med andre flyttebyrå, boligstylister og interiørarkitekter i Oslo. Vi opplever stor pågang, spesielt siste uken hver måned, og det anbefales å gjøre en bestilling i god tid før dere planlegger å flytte.

Fyll ut flytteforespørsel på våre nettsider så tar vi kontakt med deg.