KONTORFLYTTING

Kontorflytting⏐ Skal bedriften bytte lokaler? Totalflytting Oslo AS tilbyr profesjonell kontorflytting av din bedrift og deres ansatte. Bruk tiden på det du gjør best, vi ordner flyttingen for dere.

Kontorflytting Oslo og Akershus

For at flyttingen av deres bedrift skal gå smertefritt er man avhengig av god planlegging, rutiner og velprøvde metoder. Dette kombinert med erfarne flyttekarer og riktig utstyr sørger for at dere kan re lokaliseres raskt og effektiv og bedrifter unngår lang nedetid og stopp i produksjonen. Totalflytting Oslo AS er en flyttepartner du kan stole på.

Z

Interne flyttinger

Z

Lagerflytting/Arkivflytting

Z

Relokalisering av bedriften

Z

Innstallering arbeidsplasser

Z

Utleie av mannskap

Z

Tømming konkursbo

Z

Møbelmontering

Z

Rydding av fellesarealer

Flytting og flyttehjelp for bedrifter

Bytte av kontorlokaler dreier seg ikke bare om å finne et nytt lokale og å hyre inn et flyttebyrå. Det er mange detaljer som skal huskes i forbindelse med flytteprosessen. Totalflytting Oslo AS har lang erfaring med bedriftflytting og relokalisering prosesser for bedrifter. Både sykehus, barnehager, butikker, messer, kontorer og institusjoner er blant våre tidligere kunder.

Montering og oppsett/avvikling av arbeidsplasser er et av våre kjerneområder. Vi har lang erfaring med å lede og gjennomføre montasjeoppdrag og hjelper bedrifter med montering av kontormøbler. Det kan være alt fra å skru og justere ben på eksisterende møbler, henting og montering av flatpakkede møbler til totalleveranse og prosjektering av nye arbeidsplasser.

Våre montører har erfaring med de fleste møbelprodusenter og er f.eks godt kjent med montering av møbler fra Hov Dokka, EFG, Witre, AJ Produkter, Martela m.flere.

Leter du etter kontorplass og trenger brukte kontormøbler anbefaler vi å lese mer på kontormøbler Oslo.

Kontorflytting