Kontorflytting Oslo

KONTORFLYTTING OSLO⏐ Totalflytting Oslo AS har spesialisert seg på effektive og økonomiske løsninger for bedrifter på flyttefot. Vi sørger for flytting til nye lokaler, møbelmontering og montasje, avvikling og interne flyttinger i Oslo og Akershus.

Kontorflytting Oslo priser

Kontorflytting Oslo

Totalflytting er ditt profesjonelle flyttebyrå i Oslo.

Totalflytting Oslo AS er et profesjonelt og erfarent flyttebyrå. Vi hjelper private og bedrifter med flytting og relevante flyttetjenester forbundet med en trygg og sikker flytteprosess. Vi er et populært flyttebyrå Oslo med lang erfaring innen kontorflytting Oslo og medarbeidere som er erfarne, effektive og profesjonelle. Totalleverandør av flyttetjenester for næring og bedrifter i Oslo. Flytting av arbeidsplasser, kopimaskiner og -utstyr, skoler, barnehager, kantiner, arkiver m.m.

Montering ved kontorflytting

En trygg og pålitelig samarbeidspartner når bedriften skal flytte. Totalflytting Oslo AS er et moderne flyttebyrå Oslo som tilbyr både enkle og kombinerte flyttetjenester for bedrifter i Oslo Kommune og omegn. Vi flytter, hjelper deg med pakketjenester, demontering og montering av møbler, kontorvask, bortkjøring av avfall og mellomlagring.

Totalflytting ønsker å være et pålitelig, personlig og trygt flyttebyrå. Vi jobber aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

For en profesjonell og effektiv flytting anbefaler vi tidlig planlegging. Vi planlegger gjerne flytteprosessen i samarbeid med flytteansvarlig i deres bedrift slik at den er tilpasset deres behov og ønsker. Skal bedriften flytter eller har behov for profesjonell rådgivning i forbindelse med utflytting fra gamle lokaler kan vi kontaktes på telefon 988 54 790 eller epost post @ totalflytting.no for å avtale en uforpliktende og gratis befaring av deres lokaler.

Kontorflytting Oslo
Flytting for bedrifter

Våre medarbeidere har relevant og lang erfaring fra transportbransjen både i inn- og utlandet. Som flyttebyrå er vi ikke størst, men det vil aldri være målet vårt heller. Men det å være best og være en hjelpende hånd når våre kunder trenger oss vil for alltid være høyt på prioriteringslisten vår.

Faste avtalekunder

Enkelte av våre kunder har et kontinuerlig behov for våre tjenester. En samarbeidsavtale med oss gir bedriften en bedre totaløkonomi og man får raskere tilgang til våre ressurser. Vi har avtaler med bedrifter, sameier og borettslag.

Totalflytting Oslo AS utfører kontorflytting – mindre jobber med timepris til større og mer komplekse oppdrag som går over flere dager og uker. Ved en større jobb må det alltid gjennomføres en befaring for å kunne estimere en pris. Vi samarbeider også med andre aktører som lagerutleiere, eiendomsselskaper og flyttebyrå slik at kontorflyttingen i Oslo er alltid trygg og utføres profesjonelt når du bruker Totalflytting Oslo AS.

Eksperter på kontorflytting

Totalflytting Oslo AS er eksperter på kontorflytting og re lokalisering for private bedrifter og offentlige virksomheter.

Med lang erfaring, klare rutiner og effektive mannskap er vi en aktør du og din bedrift kan stole. Mange år i bransjen har også gitt oss god god kompetanse på flytte- og prosjektledelse. Vi tror ikke på ferdige standardløsninger da alle bedrifter vi flytter er ulike og derfor også har forskjellige behov. Uavhengig av hvor liten eller stor bedriften er vil en kontorflytting ofte by på utfordringer og tidspress.

Vi kan være med helt fra planleggingen, flytteledelse ved interne omrokeringer, del flytting der ansatte også bidrar eller påta oss hele ansvaret som totalleverandør helt fra start til slutt. Målet er hele veien en trygg, sikker og hyggelig flytteprosess, der vi sammen med kunden skaper morgendagens arbeidsplasser. Montasje av kontormøbler for bedrifter.

GRATIS BEFARING VED KONTORFLYTTING

Vi kommer gjerne på en befaring slik at vi sammen med deres ansvarlige for flytteprosjektet kan gå gjennom hvilket behov bedriften har. Her kan også diskutere ulike løsninger og muligheter for en effektiv flytting med minst mulig nedetid for bedriften.

Vi anbefaler bedriften å sette opp en egen arbeidsgruppe som er ansvarlig for en flytteplan:

 • Lage budsjett over kostnader for ulike poster
 • Intern bistand – Hvor mye tid skal ansatte bruke på flytting kontra arbeidsoppgave. Produktivt bortfall er en kostnad.
 • Detaljert tids- og fremdriftsplan
 • Ansvarsoppgaver for de ulike gruppene ( IT, Montasje osv)
 • Sikkerhetsrutiner

HAR BEDRIFTEN BEHOV MED KONTORVASK

Lokalene bedriften flytter fra skal overleveres tilbake til eier. Det er lurt å gå gjennom kontrakten for å se hva dere har signert på i forhold til hvilken standard lokalene skal ha ved overlevering. Det som er sikkert er at det i de aller fleste tilfeller må gjøres rent og en kontorvask må til. Kravene til flyttevask er som regel noe enklere enn ved en privat flyttevask. Snakk gjerne med gårdeier for å gå gjennom rutiner og hva de krever. Totalflytting Oslo AS bistår din bedrift med alt – flytting, kontorvask og avhending av overskuddsmøbler som kjøres til gjenvinning eller vi bistår med salg av kontormøbler dere ikke skal ha med videre.

 

Interne flyttinger

Møbelmontasje

Rydding av fellesarealer

Er befaringen gratis

Befaringen er gratis, uforpliktende og uten noen bindinger og tilbyr ved større flyttinger. Mindre flyttejobber er ikke nødvendig med befaring.

Hva inngår i en flyttetjeneste

Totalflytting Oslo AS tilbyr fullstendige løsninger for bedrifter, næringsliv og private institusjoner. I en standard flytting inngår alltid bæring og lasting i flyttebil, transport og levering til nye kontorlokaler, lager eller miljøstasjon ved bortkjøring av avfall.

Andre tjenester

Utover flyttehjelp tilbyr vi også pakking, møbelmontering, oppsett og installasjon av nye arbeidsplasser, demontering, utleie av avfallscontainere, utleie av mannskap til interne flyttinger, bortkjøring av avfall, mellomlagring og kontorvask.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi også tilby:

Daglig renhold av kontor og butikker, trappevask, vindusvask og håndverkertjenester.

Hva koster flytting

Eksakt pris på en flytting er vanskelig å forutsi med mindre dere har en detaljert liste over all flyttegods. I tillegg er det andre faktorer, som total volum, trappenivåer, hvor man flytter fra osv, viktige for å kunne fastsette pris.

Kan jeg få faktura

Ja, etter en kredittsjekk kan vi sende faktura til bedrifter med 14 dagers betalingsfrist dersom ikke annet er avtalt.

Kontorflytting i Oslo
Totalflytting Oslo AS

Vi utfører kontorflytting for mellomstore og store bedrifter på Østlandet. Alt fra private og offentlige foretak, mediehus, kjøpesentre, helseklinikker, sykehus, banker, forsikringsselskaper mm.

Ved kontorflytting i Oslo kan vi tilby

 • Uforpliktende og helt kostnadsfri befaring
 • Forarbeid og planlegging
 • Prosjektledelse
 • Merking av flyttegods
 • Demontering og montering av kontormøbler
 • Bærehjelp og flytting
 • Kontorvask
 • Minilager til mellomlagring for bedrifter