Kontakt Oss

Fyll ut skjema under så tar vi kontakt med deg ved nærmeste anledning.

Vi prøver å besvare alle henvendelser innen 1 arbeidsdag.

Kontakt oss

Totalflytting Oslo AS er et populært og seriøst flyttebyrå med kontor i Oslo. Vi hjelper private og bedrifter med flytting og relevante tjenester forbundet med en trygg og sikker flytteprosess. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen transport, flytte- og eiendoms relaterte tjenester. Med stort fokus på kvalitet og kundebehandling kan du føle deg trygg på at vi leverer som avtalt.

Vi påtar oss flytteoppdrag i Oslo & Akershus. Våre spesialområder er bedrifter og kontorflytting for det offentlige.

Totalflytting Oslo AS tilbyr elektroniske betalings løsninger gjennom mobil bankterminal, bankoverføring eller Vipps. Faktura kan sendes til bedrifter og organisasjoner etter at det er foretatt en kredittvurdering. Vi sender ingen faktura til privatkunder. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Åpningstider

Mandag til fredag 07.00 – 17.00
Lørdag 09.00 – 17.00
Søndag har kontoret stengt!

Kontakt

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Kontakt skjema

Emne

Flyttebyrå-Oslo
Ditt flyttebyrå Oslo

Totalflytting Oslo AS er et bærekraftig og populært flyttebyrå Oslo med et mål; levere best kvalitet og fornøyde kunder. Både før, under og etter flytteprosessen. Vi har spesialisert oss på flyttetjenester og foretar privatflytting, kontorflytting, flyttevask og mellomlagring. Individuelt eller som en samlet tjeneste.

Tilgjengelighet, god service og kvalitet har gitt oss et godt renommê i flyttebransjen. De fleste som flytter med oss en gang bruker oss til fremtidige oppdrag både privat eller i jobbsammenheng. Vi er i dag en foretrukket leverandør av flyttetjenester for flere bedrifter i Oslo området, private og offentlig sektor. Det er viktig for oss at du som kunde skal føle deg både viktig og godt ivaretatt når du overlater dine eiendeler og flyttegods til oss.

Høy kvalitet, kommunikasjon og god oppfølging er helt avgjørende faktorer for våde kunder og vi leverer alltid som avtalt.