Flytting Oslo

Flytting Oslo⏐ Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå i Oslo som utfører flyttehjelp for private og bedrifter.

Flytting Oslo nedpakking

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Privatflytting Oslo

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Flytting Oslo dødsbo

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Flytting Oslo søppel

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Flytting Oslo mellomlagring

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttevask Oslo

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Flytting Oslo

Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som tilbyr profesjonell hjelp med flytting i Oslo området. Selv om vi primært utfører de fleste flyttejobber i Oslo kan vi også være behjelpelig med flytting til andre byer. Vi hjelper deg med å flytte privat eller din bedrift hvis det er behov for kontorflytting. Personlighet, trygghet og kvalitet er tre ord vi ønsker skal stå sentralt i våre flyttetjenester.

Proff flytting i Oslo

Flytting er overveldende og spennende og forhåpentligvis noe de fleste i utgangspunktet ser frem til. Selv om det også innebærer mange tunge løft og stress kan man ved hjelp av et flyttebyrå gjøre flytting til mindre stressende. Totalflytting Oslo AS flytter alt fra leiligheter, boliger, hytter og villaer til mindre bedrift flyttinger og kontorflytting i Oslo Kommune og andre foretak i næringslivet. Vårt mål er å være en fleksibel, profesjonell og konkurransedyktig flyttebyrå alternativ til deg som trenger flytting Oslo.

Med vår flyttehjelp kan du flytte raskt og effektivt og med et par ekstra hender kommer du langt. Vi har dyktige og erfarne medarbeidere som hjelper med pakking, demontering, bæring, flytting og transport. Rekker du ikke å vaske boligen eller kontoret du flytter fra kan vi tilby både flyttevask og kontorvask til en god pris.

En trygg og effektiv flytteprosess krever profesjonalitet og erfarent flyttepersonell. Priser på flytting er avhengig av ulike faktorer og du kan lese mer om pris flyttebyrå Oslo.

Flytting Oslo

Flyttevask

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag.

Tips til flytting

Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.

  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flytting og flyttevask

Flyttevask med fornøydgaranti. Kvadratmeterpris kr. 80,- for utvask av tømt bolig.

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Totalflytting Oslo AS utfører alt av flyttetjenester for private og bedrifter. I tillegg kan vi bistå med demontering og montering, installering av arbeidsplasser for bedrifter, bortkjøring av søppel og avfall, rydding av dødsbo og utleie av mellomlagring.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Flytting Oslo

Spørsmål og svar flyttebyrå

Vi har normalt 10 til 14 dager booking men prøver å hjelpe alle våre kunder så langt det lar seg gjøre. Siste uken i hver måned og under høysesong kan det være større pågang og lenger ventetid. Du er selvsagt velkommen til å sende oss en henvendelse hvis du trenger flytting på kort varsel så vil vi forsøke å hjelpe deg.

Load More


Å estimere tid på en flytting er vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som for eksempel volum, trappenivåer, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.

Load More


Våre flyttetjenester i Oslo og Viken utføres normalt med timesatser. Hva det koster avhenger av flere faktorer som for eksempel hvor du skal flytte fra og til og hvor mye du flytter. Flytting til andre byer i Norge kan gjøres med fastpris etter en befaring. Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo.

Load More


Ja, vi kan etter avtale flytte alle dager. Normalt flytter vi mellom mandag og fredag men det er også mulig å avtale flytting på lørdag eller søndag. Spesielt gjelder sistnevnte for bedrifter som ønsker å flytte i helg for å minimere nedetid i driftens produksjon.

Load More


Har du bestilt kun flytting og transport må alt av innbo og løsøre være demontert (der det er nødvendig), pakket ned og emballert forsvarlig. Ønsker du at vi skal pakke ned, hjelpe deg med demontering og evt. montering o.l. må du opplyse om dette i din bestilling.

Load More


I forbindelse med flytting til nytt bosted ønsker man ofte å kvitte seg med gamle møbler eller ting som en ikke lenger har bruk for. Vi hjelper deg med bortkjøring av avfall, møbler og skrot til godkjent miljøstasjon. I tillegg til timeprisen kommer det også miljøavgift på kr. 4,- per kg. For farlig avfall og maling som må avfallsdeklareres gjelder egne priser.

Load More


Ønsker dere hjelp til å pakke ned hele eller deler av innboet kan vi tilby dere dette. Vi vil da også ta med nødvendig flyttemateriell etter deres behov. Vi selger flytteesker, garderobeesker, bobleplast og emballasje.

Load More


Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps. Ved bedrift flytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale. Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.

Load More


Ja, vi anbefaler deg å tegne en flytteforsikring. Det enkleste er å snakke med forsikringsselskapet der man i dag har innboforsikringen og om den også er gjeldende under flytting. Flyttebyrået har gods- og ansvarsforsikring som er begrenset og dekker ikke kundens flyttegods fullt ut. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo.

Load More


Totalflytting Oslo AS sender ingen faktura til privatpersoner med mindre det på forhånd er avtalt og foretatt en kredittsjekk gjennom vår kredittpartner.

Load More