Flytting Oslo

Flytting Oslo⏐ Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå i Oslo som utfører flyttehjelp for private og bedrifter.

Flytting Oslo

Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som tilbyr profesjonell hjelp med flytting i Oslo området. Selv om vi primært utfører de fleste flyttejobber i Oslo kan vi også være behjelpelig med flytting til andre byer. Vi hjelper deg med å flytte privat eller din bedrift hvis det er behov for kontorflytting. Personlighet, trygghet og kvalitet er tre ord vi ønsker skal stå sentralt i våre flyttetjenester. Vi er også en anbefalt bedrift hos flytteportalen flyttebyrå Oslo.

Proff flytting i Oslo

Flytting er overveldende og spennende og forhåpentligvis noe de fleste i utgangspunktet ser frem til. Selv om det også innebærer mange tunge løft og stress kan man ved hjelp av et flyttebyrå gjøre flytting til mindre stressende. Totalflytting Oslo AS flytter alt fra leiligheter, boliger, hytter og villaer til mindre bedrift flyttinger og kontorflytting i Oslo Kommune og andre foretak i næringslivet. Vårt mål er å være en fleksibel, profesjonell og konkurransedyktig flyttebyrå alternativ til deg som trenger flytting Oslo.

Med vår flyttehjelp kan du flytte raskt og effektivt og med et par ekstra hender kommer du langt. Vi har dyktige og erfarne medarbeidere som hjelper med pakking, demontering, bæring, flytting og transport. Rekker du ikke å vaske boligen eller kontoret du flytter fra kan vi tilby både flyttevask og kontorvask til en god pris.

En trygg og effektiv flytteprosess krever profesjonalitet og erfarent flyttepersonell. Priser på flytting er avhengig av ulike faktorer og du kan lese mer om pris flyttebyrå Oslo.

Flytting Oslo

Flyttevask

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag.

Tips til flytting

Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.

  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flytting og flyttevask

Flyttevask med fornøydgaranti. Kvadratmeterpris kr. 80,- for utvask av tømt bolig.

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Totalflytting Oslo AS utfører alt av flyttetjenester for private og bedrifter. I tillegg kan vi bistå med demontering og montering, installering av arbeidsplasser for bedrifter, bortkjøring av søppel og avfall, rydding av dødsbo og utleie av mellomlagring.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Flytting Oslo