988 54 790
Dælenenggata 40D, 0567 Oslo

Flytting Oslo

Flytting Oslo⏐ Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå i Oslo som utfører flyttehjelp for private og bedrifter.

Flytting Oslo nedpakking

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Privatflytting Oslo

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Flytting Oslo dødsbo

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Flytting Oslo søppel

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Flytting Oslo mellomlagring

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttevask Oslo

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Flytting Oslo

Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som tilbyr profesjonell hjelp med flytting i Oslo området. Selv om vi primært utfører de fleste flyttejobber i Oslo kan vi også være behjelpelig med flytting til andre byer. Vi hjelper deg med å flytte privat eller din bedrift hvis det er behov for kontorflytting. Personlighet, trygghet og kvalitet er tre ord vi ønsker skal stå sentralt i våre flyttetjenester.

Proff flytting i Oslo

Flytting er overveldende og spennende og forhåpentligvis noe de fleste i utgangspunktet ser frem til. Selv om det også innebærer mange tunge løft og stress kan man ved hjelp av et flyttebyrå gjøre flytting til mindre stressende. Totalflytting Oslo AS flytter alt fra leiligheter, boliger, hytter og villaer til mindre bedriftflyttinger og kontorflyttinger i Oslo Kommune og andre foretak i næringslivet. Vårt mål er å være en fleksibel, profesjonell og konkurransedyktig alternativ til deg som trenger flytting Oslo.

Med vår flyttehjelp kan du flytte raskt og effektivt og med et par ekstra hender kommer du langt. Vi har dyktige og erfarne medarbeidere som hjelper med pakking, demontering, bæring, flytting og transport. Rekker du ikke å vaske boligen eller kontoret du flytter fra kan vi tilby både flyttevask og kontorvask til en god pris.

En trygg og effektiv flytteprosess krever profesjonalitet og erfarent flyttepersonell. Priser på flytting er avhengig av ulike faktorer og du kan lese mer om pris flyttebyrå Oslo.

Flytting Oslo

Flyttevask

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag.

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Tips til flytting

Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.

  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flytting og flyttevask

Flyttevask med fornøydgaranti. Kvadratmeterpris kr. 80,- for utvask av tømt bolig.

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Totalflytting Oslo AS utfører alt av flyttetjenester for private og bedrifter. I tillegg kan vi bistå med demontering og montering, installering av arbeidsplasser for bedrifter, bortkjøring av søppel og avfall, rydding av dødsbo og utleie av mellomlagring.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Flytting Oslo

Spørsmål og svar flyttebyrå

Å estimere tid på en flytting er veldig vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som f.eks volum, trappenivå, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.

Load More

Våre flyttetjenester utføres med timesatser avhengig av hvilken hjelp du trenger. Timepriser:

2 flyttekarer og flyttebil på 20m3 fra kr. 1400,-
3 flyttekarer og flyttebil på 20m3 fra kr. 1700,-

Merk at våre tjenester har en minstesats på 3 timer.

Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo. For andre steder gjelder egne priser.

Load More

Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo. For andre steder gjelder egne priser.

Load More

Vi har mest pågang siste uken i måneden og under sommer og juletider. Da er det ønskelig med bestilling 3-4 uker før ønsket flyttedato. Ellers har vi ca. 14 dagers bookingfrist men strekker oss alltid langt for å kunne imøtekomme deres ønsker.

Load More

Vi påtar oss flyttejobber hele døgnet, ukedager og vi flytter også kveldstid og i helger. Har du en flyttejobb som haster kan du forsøke å ringe oss, har vi ledig kapasitet hjelper vi deg gjerne.

Load More

Nei, du trenger ikke å være til stede når vi flytter. Da må vi ha en skisse over hva dere ønsker å få flyttet og hvordan dere ønsker at vi plasserer dette på ny adresse. Det er likevel en fordel om kunden er til stede når flyttebilen ankommer slik at man sammen kan gå gjennom flyttegods og instrukser for flyttingen.

Load More

Ja, vi kan også hjelpe til med nedpakking. Om ønskelig kan man også kjøpe flyttemateriell fra oss, uavhengig av om du vil gjøre pakkingen selv eller sette bort dette til oss. Hos oss kan du kjøpe flytte esker, pakkepapir, bobleplast, garderobe esker, avfallssekker og møbelbeskyttere (madrass- og sofatrekk).

Load More

Du må ikke demontere møbler men da må du gi beskjed om at du ønsker hjelp til demontering og eventuelt remontering slik at vi har med nødvendig utstyr i flyttebilen. Av praktiske årsaker er det lurt å demontere de møbler man kan for å utnytte plassen i flyttebilen og at møbler ikke skal skades under transport. Dette forenkler også jobben med å bære og flytte de gjennom trange dører, trapper o.l.

Load More

For kunder flest forstår vi at det kan være vanskelig å estimere eksakt volum og størrelse på eget flyttegods. I de tilfeller der det ikke er plass i flyttebilen på en tur kan vi kjøre flere turer eller om mulig kapasitet hente inn en ekstra bil.

Load More

Ja, en flytteforsikring er lurt. Våre flyttebiler har gods- og ansvarsforsikring. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo. Vi anbefaler derfor å tegne en flytteforsikring eller undersøke med innboforsikringen hva denne dekker under flytting.

Enkeltgjenstander som er med på flyttelasset og har en verdi over kr. 20.000,- må spesifiseres.

Kunden har et særskilt ansvar å tegne eget flyttegods.

Load More

Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps.

Ved bedriftflytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale.

Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.

Load More

Vi har mange flyttinger på vegne av NAV og hjelper deg gjerne med dette. Her er det viktig at vi får tilsendt garanti fra saksbehandler før vi kan gjør en bestilling.

Load More