988 54 790
Dælenenggata 40D, 0567 Oslo

Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo⏐ Rengjøring og nedvask etter utflytting. Vi har fornøydgaranti på flyttevask.

Nedpakking Oslo

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Privatflytting

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Rydding av dødsbo

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Bortkjøring av søppel

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Mellomlagring

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttevask Oslo

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Hva koster flyttevask

Priser på flyttevask bestemmes hovedsakelig av størrelsen på boligen (antall kvadratmeter) og hvordan den er generelt vedlikeholdt. Det forutsetter at boligen er i normal stand, tom og fraflyttet når det skal utføres flyttevask. Er det behov for ekstraordinære oppgaver som ikke inngår i en flyttevask kan vi også være behjelpelig med dette og pris avtales på forhånd.

Har dere fornøydgaranti

Ja, vår flyttevask har en fornøydgaranti i opp til 48 timer etter at vi har vasket. Blir ikke vasken godkjent av ny eier skal det skriftlig meldes til oss innen garantiens utløp og med informasjon til ny eier slik at vi kan avtale utbedringer.

Må jeg sette igjen vaskeutstyr

Nei, vårt renholdpersonell har med seg nødvendig vaskeutstyr. Er det spesielle behov, som til eksempel at det er høyt under taket, må det meldes i fra til oss så vi kan ta med nødvendig utstyr for dette.

Trenger jeg å være til stede

Nei, du trenger ikke å være til stede under flyttevasken. Det er fint om man er til stede når rengjøringspersonalet kommer slik at man kan gå gjennom boligen og avtale spesielle behov. Er det ønskelig kan vi også avtale nøkkelhenting og levering etter at vi er ferdig.

Hvor tilbyr dere flyttevask

Vårt arbeidsområde er Oslo og Akershus og vi tilbyr flyttevask i Oslo, Asker og Bærum og Skedsmo/Lillestrøm.

Hvordan betaler jeg

Du betaler for flyttevask når jobben er ferdig, med bankkort. Faktura sendes ikke privatpersoner. Ved kontorvask kan vi sende faktura til bedriften etter at vi har gjort en kredittsjekk.

Flyttevask Oslo

Totalflytting Oslo AS kan tilby en grundig flyttevask av boligen deres etter utflytting. Vi utfører renhold i forbindelse med flytting av bolig, leiligheter, kontorlokaler, butikker og annen næring. Flyttevask med fornøydgaranti og konkurransedyktig pris.

Flyttevask Oslo

Rengjøringen ved utflytting er det temaet som oftest skaper diskusjoner og uenigheter mellom utleier og leietager eller selger og kjøper. Det er ikke så rart da det det i loven er noe svakt definert om hva som er «godt nok» når det gjelder flyttevask. I avhendingsloven § 2-2 står det følgende: «Når kjøparen overtek bruken av eigedomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigedomen skal også elles vere rydda.»

En fornøydgaranti som også gjelder ny kjøper er derfor helt vesentlig når du bestiller flyttevask. Derfor er det mange som også overlater flyttevask til oss etter at man har flyttet ut. 

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttevask Oslo

Hva koster flyttevask

Pris på en flyttevask er avhengig av arealet som skal rengjøres (antall kvadratmeter), om boligen er godt vedlikeholdt og hvilke tilleggstjenester man ønsker. For å få en ca. pris på flyttevask kan du sende oss en henvendelse med informasjon om:

1. Kvadratmeter på boligen/leiligheten eller lokalene
2. Dersom hvitevarer skal rengjøres trenger vi antall hvitevarer
3. Informer om takhøyde hvis det er over 2,5 meter
4. Har det vært røyket i boligen eller holdt husdyr
5. Eventuelt andre ting som er aktuelt og spesielt oppdraget
Ved en flyttevask skal boligen være tømt for møbler og personlige gjenstander.
Vi sender deg et pristilbud basert på denne infoen og tilbudet er både gratis og helt uforpliktende.

Vi utfører flyttevask i Oslo og Akershus. Det kan være lurt å sjekke at bedriften du bruker er godkjent i Renholdsregisteret som ligger offentlig på Arbeidstilsynet’s nettsider her.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Flyttevask Lillestrøm
Hva inngår i flyttevask
 • Rengjøring av vegg og tak, tørrmopping og flekkfjerning der det er mulig
 • Rengjøring av kjøkken, vi vasker også inni skap
 • Rengjøring av toalett og bad, rengjøring av alle fliser, wc, dusj/badekar, servant og skap
 • Rengjøring av gulv, alle flater vaskes. Tepper og lignende støvsuges. Tepperens inngår ikke
 • Rengjøring av vinduer, Vi vasker vinduer både inn- og utvendig der det er mulig å komme til fra innsiden. Ved doble vinduer må dette informeres om på forhånd
 • Som kunde kan du forvente deg profesjonelle og erfarne medarbeidere som har kunden og deres oppdrag i fokus. Vi ønsker å være fleksible når det kommer til arbeidsområder, arbeidstid og gode løsninger for en effektiv og trygg flyttevask.
Flyttevask Oslo
Slik forbereder du til flyttevask
 • Boligen skal være tømt for møbler før renholdspersonalet kommer. Er boligen noe møbler må det informeres om på forhånd
 • Hvitevarer eller ting som det skal rengjøres under eller bak må dras frem slik at man kommer til. Vårt personale kan ikke flytte på dette med mindre det er avtalt
 • Kjøleskap og fryser skal være tømt og avtinet
 • Tak og vegger vaskes ikke da det kan forekomme skjolder. Vi mopper dette med en tørrmopp
 • Tape, klistremerker eller annet som er limt eller satt fast på vegger må fjerner på forhånd
 • Renholdspersonalet må ha tilgang til lys, strøm og vann
 • Normalt møter kunde oss i boligen når renholdspersonalet ankommer og vi kan ringe 30-60 minutter før det er ferdig. Vi kan også avtale nøkkelhenting og levering dersom det er nødvendig.

Totalflytting Oslo AS tilbyr flyttehjelp i Oslo, møbelmontering og mellomlagring.

Flyttevask Oslo

Når man holder på med flytting er en stor del av jobben selve utvasken da det er en betydelig større jobb enn en vanlig helgevask eller vårrengjøring. Velger du å ta flyttevasken selv, må du være klar over mengden arbeid det innebærer, og ikke minst hvilket utstyr det kommer til å kreve slik at du kan være forberedt på oppgaven. Hovedpoenget med flyttevasken er å fjerne alt av spor av at det har bodd noen i boligen slik at nestemann som flytter inn får et rent utgangspunkt. Det finnes naturligvis ingen fasit på hvor mye som skal gjøres eller hvor lang tid det kommer til å ta. Det er helt avhengig av boligen eller objektet som skal rengjøres.

Hva inngår ikke i vår flyttevask

I et vanlig pristilbud på flyttevask inngår som oftest ikke rengjøring av hvitevarer, pes, boder, terrasser, verandaer og garasjer. Disse må eventuelt spesifiseres når man etterspør pristilbud på flyttevask. Skal man gjøre dette selv er det ofte tilstrekkelig å feie godt over boden, vaske bort grønske og eventuelle merker på veranda og terrasser, og feie over garasjegulvet etter det er ferdig ryddet. Har det ikke vært utført normalt vedlikehold i boligen skal dette opplyses om på forhånd.