FLYTTEVASK LILLESTRØM

Flyttevask Lillestrøm⏐ Vi rydder, rengjør og vasker etter flytting. Flyttevask av bolig, leiligheter og kontorlokaler i Skedsmo.

Forespørsel på flyttevask

Flyttevask Lillestrøm

Totalflytting Oslo AS utfører rengjøringtjenester i forbindelse med flytting. Flyttevask av bolig/leiligheter, kontorlokaler, butikker og næringsliv. Våre flyttevask utføres av erfarne renholdere og vi tilbyr overtagelses garanti som er gyldig i 48 timer etter utført renhold.

Flyttevask Lillestrøm

Når man skal flytte er det ofte mange ting en må tenke på og forholde seg til. All innbo, møbler og gjenstander skal flyttes, praktiske ting som adresseendring og flyttemelding må ordnes og du må huske å gjøre rent i boligen du flytter fra. Dette er en oppgave som veldig mange overlater til oss da man ønsker å bruke tid på andre ting for å komme på plass på det nye stedet en flytter til.

Det er mer enn nok man må håndtere når man flytter, og det kan være en stor fordel å overlate flyttevask til Totalflytting Oslo AS. Vi hjelper deg med alt flyttevask og kontorvask i forbindelse med kontorflytting i Lillestrøm.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttevask Lillestrøm

Hva koster flyttevask

Pris på en flyttevask er avhengig av arealet som skal rengjøres (antall kvadratmeter), om boligen er godt vedlikeholdt og hvilke tilleggstjenester man ønsker. For å få en ca. pris på flyttevask kan du sende oss en henvendelse med informasjon om:

1. Kvadratmeter på boligen/leiligheten eller lokalene
2. Dersom hvitevarer skal rengjøres trenger vi antall hvitevarer
3. Informer om takhøyde hvis det er over 2,5 meter
4. Har det vært røyket i boligen eller holdt husdyr
5. Eventuelt andre ting som er aktuelt og spesielt oppdraget
Ved en flyttevask skal boligen være tømt for møbler og personlige gjenstander.
Vi sender deg et pristilbud basert på denne infoen og tilbudet er både gratis og helt uforpliktende.

Vi utfører flyttevask i Lillestrøm Kommune, Skedsmo og Oslo.

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Flyttevask Lillestrøm
Hva inngår i en flyttevask
  • Rengjøring av vegg og tak, tørrmopping og flekkfjerning der det er mulig
  • Rengjøring av kjøkken, vi vasker også inni skap
  • Rengjøring av toalett og bad, rengjøring av alle fliser, wc, dusj/badekar, servant og skap
  • Rengjøring av gulv, alle flater vaskes. Tepper og lignende støvsuges. Tepperens inngår ikke
  • Rengjøring av vinduer, Vi vasker vinduer både inn- og utvendig der det er mulig å komme til fra innsiden. Ved doble vinduer må dette informeres om på forhånd
  • Som kunde kan du forvente deg profesjonelle og erfarne medarbeidere som har kunden og deres oppdrag i fokus. Vi ønsker å være fleksible når det kommer til arbeidsområder, arbeidstid og gode løsninger for en effektiv og trygg flyttevask.