988 54 790
Dælenenggata 40D, 0567 Oslo

FLYTTETJENESTER OSLO

Flyttetjenester Oslo⏐ Totalflytting Oslo AS tilbyr proff flyttehjelp for private og bedrifter i hele Oslo og Akershus.

FLYTTETJENESTER OSLO

Flyttetjenester Oslo ⏐ Skal du flytte kan du overlate de tunge løftene til oss. Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som flytter for private, bedrifter og offentlige. Vi er opptatt av å levere flyttetjenester med høy kvalitet og til en riktig pris. Ønsker du en prat rundt deres forestående flytting er du velkommen til å ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet på våre nettsider. Vi utfører også interne flyttinger for bedrifter og kontorflytting.

Privatflytting

Vi kan tilby de fleste tjenester innen flytting for private. Pakkehjelp, montering, rydding og tømming av dødsbo, mellomlagring, flyttevask og bortkjøring av avfall.

Mellomlagring

Mellomlagring av møbler, personlige gjenstander og annet du ikke får plass til hjemme. Vi henter, lagrer og leverer tilbake flyttegodset etter avtale med kunde.

Flere tjenester

Vi er totalleverandør av flyttetjenester og har også samarbeidspartnere innen fasilitet og eiendomsdrift. Gjennom disse kan vi tilby drift av eiendom, vaktmestertjenester, trappevask, kontorvask m.m.

Kontorflytting

En kontorflytting trenger ikke å være veldig komplisert men det er nødvendig med en god planlegging og en oversikt over hva de ulike involverte skal utføre. Vi flytter for bedrifter som har alt fra cellekontorer til arbeidsplasser med flere hundre ansatte.

Å flytte for en bedrift er ofte en mer krevende flytteprosess enn vanlig bolig til bolig flytting.

Det er flere mennesker involvert og man ønsker en raskt og effektiv prosess slik at produktiviteten fort kan være operativ igjen. Totalflytting Oslo AS har lang erfaring med bedriftflytting, nødvendig utstyr og dyktige flyttekarer.

Har du husket å informere kunder og samarbeidspartnere om deres nye adresse? Husk også flyttemelding og adresseendring hos Bring.

Bedriftflytting
Flyttetjenester for bedrifter

Totalflytting Oslo AS tilbyr en rekke tjenester for bedrifter og næringsliv i Oslo. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Vi kombinerer gjerne flere tjenester for en trygg, sikkert og effektiv flytteprosess.

  • Logistikkplanlegging
  • Interne flyttinger innad i bedriften
  • Møbelmontasje
  • Rydde fellesarealer
  • Komplette flyttetjenester
  • Mellomlagring for bedrifter