FLYTTETJENESTER OSLO

Flyttetjenester Oslo⏐ Totalflytting Oslo AS tilbyr proff flyttehjelp for private og bedrifter i hele Oslo og Akershus.

FLYTTETJENESTER OSLO

Flyttetjenester Oslo ⏐ Skal du flytte kan du overlate de tunge løftene til oss. Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som flytter for private, bedrifter og offentlige. Vi er opptatt av å levere flyttetjenester Oslo med høy kvalitet og til en riktig pris. Ønsker du en prat rundt deres forestående flytting er du velkommen til å ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet på våre nettsider. Vi utfører også interne flyttinger for bedrifter og kontorflytting.

Privatflytting

Vi kan tilby de fleste tjenester innen flytting for private. Pakkehjelp, montering, rydding og tømming av dødsbo, mellomlagring, flyttevask og bortkjøring av avfall.

Mellomlagring

Mellomlagring av møbler, personlige gjenstander og annet du ikke får plass til hjemme. Vi henter, lagrer og leverer tilbake flyttegodset etter avtale med kunde.

Flere tjenester

Vi er totalleverandør av flyttetjenester og har også samarbeidspartnere innen fasilitet og eiendomsdrift. Gjennom disse kan vi tilby drift av eiendom, vaktmestertjenester, trappevask, kontorvask m.m.

Kontorflytting

En kontorflytting trenger ikke å være veldig komplisert men det er nødvendig med en god planlegging og en oversikt over hva de ulike involverte skal utføre. Vi flytter for bedrifter som har alt fra cellekontorer til arbeidsplasser med flere hundre ansatte.

Å flytte for en bedrift er ofte en mer krevende flytteprosess enn vanlig bolig til bolig flytting.

Det er flere mennesker involvert og man ønsker en raskt og effektiv prosess slik at produktiviteten fort kan være operativ igjen. Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå i Oslo med lang erfaring med bedrift flytting, nødvendig utstyr og dyktige flyttekarer.

Har du husket å informere kunder og samarbeidspartnere om deres nye adresse? Husk også flyttemelding og adresseendring hos Bring.

Flyttetjenester Oslo
Flyttetjenester for bedrifter

Totalflytting Oslo AS tilbyr en rekke tjenester for bedrifter og næringsliv i Oslo. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Vi kombinerer gjerne flere tjenester for en trygg, sikkert og effektiv flytteprosess.

  • Logistikkplanlegging
  • Interne flyttinger innad i bedriften
  • Møbelmontasje
  • Rydde fellesarealer
  • Komplette flyttetjenester
  • Mellomlagring for bedrifter

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Ofte stilte spørsmål

Vi har normalt 10 til 14 dager booking men prøver å hjelpe alle våre kunder så langt det lar seg gjøre. Siste uken i hver måned og under høysesong kan det være større pågang og lenger ventetid. Du er selvsagt velkommen til å sende oss en henvendelse hvis du trenger flytting på kort varsel så vil vi forsøke å hjelpe deg.


Å estimere tid på en flytting er vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som for eksempel volum, trappenivåer, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.


Våre flyttetjenester i Oslo og Viken utføres normalt med timesatser. Hva det koster avhenger av flere faktorer som for eksempel hvor du skal flytte fra og til og hvor mye du flytter. Flytting til andre byer i Norge kan gjøres med fastpris etter en befaring. Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo.


Ja, vi kan etter avtale flytte alle dager. Normalt flytter vi mellom mandag og fredag men det er også mulig å avtale flytting på lørdag eller søndag. Spesielt gjelder sistnevnte for bedrifter som ønsker å flytte i helg for å minimere nedetid i driftens produksjon.


Har du bestilt kun flytting og transport må alt av innbo og løsøre være demontert (der det er nødvendig), pakket ned og emballert forsvarlig. Ønsker du at vi skal pakke ned, hjelpe deg med demontering og evt. montering o.l. må du opplyse om dette i din bestilling.


I forbindelse med flytting til nytt bosted ønsker man ofte å kvitte seg med gamle møbler eller ting som en ikke lenger har bruk for. Vi hjelper deg med bortkjøring av avfall, møbler og skrot til godkjent miljøstasjon. I tillegg til timeprisen kommer det også miljøavgift på kr. 4,- per kg. For farlig avfall og maling som må avfallsdeklareres gjelder egne priser.


Ønsker dere hjelp til å pakke ned hele eller deler av innboet kan vi tilby dere dette. Vi vil da også ta med nødvendig flyttemateriell etter deres behov. Vi selger flytteesker, garderobeesker, bobleplast og emballasje.


Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps. Ved bedrift flytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale. Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.


Ja, vi anbefaler deg å tegne en flytteforsikring. Det enkleste er å snakke med forsikringsselskapet der man i dag har innboforsikringen og om den også er gjeldende under flytting. Flyttebyrået har gods- og ansvarsforsikring som er begrenset og dekker ikke kundens flyttegods fullt ut. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo.


Totalflytting Oslo AS sender ingen faktura til privatpersoner med mindre det på forhånd er avtalt og foretatt en kredittsjekk gjennom vår kredittpartner.