Flytterengjøring Oslo

Er du vei til å flytte? Vi i Totalflytting hjelper deg med flytterengjøring i Oslo og sørger for at du kan overlate en skinnende ren bolig. Med mindre noe annet er avtalt mellom kjøper og selger er det alltid et krav om at selger må sørge for en grundig flytterengjøring av boligen han selger. Det samme gjelder for leietaker som har leid bolig.

Flytting kan være en befriende og hyggelig følelse som gir mye glede. Samtidig er det mange oppgaver som må gjøres og logistikkarbeid som må koordineres.

Fokuser på ditt nye hjem – vi tar hånd om deres flyttevask!

Flytterengjøring Oslo

Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå i Oslo som legger stor vekt på god kundebehandling, høy kvalitet på våre tjenester og et godt omdømme. I tillegg tilbyr vi en ekstra trygghet gjennom vår fornøydgaranti der vi retter opp eventuelle mangler hvis kjøper eller ny leietaker ikke er fornøyd.

Vi utfører flyttevask og andre renholdstjenester for private, bedrifter og eiendomsmeglere i Oslo.

Hva koster flytterengjøring i Oslo

Pris for flytterengjøring varierer hovedsakelig fra hva du ønsker å få utført og hvor stor boligen er. Hvordan boligen er vedlikeholdt vil også kunne påvirke prisen.

Vår flyttevask gjøres med kvadratmeterpris på kr. 80,- inkl.mva. Vi har en minstepris på kr. 4000,-

Ønsker dere rengjøring og at vi vasker hvitevarer, peis, balkong eller garasje kan vi gjøre dette som tilleggstjenester. I tillegg kommer kr. 495,- for å dekke kostnader til kjøring og bompasseringer.

Hva inngår i en flytterengjøring

I vår standard flyttevask inngår rengjøring av luftventiler, kjøkken, lister, hyller, vinduskarmer, dører, tak og vegger tørrmoppes, gulv og vinduer innvendig og utvendig dersom man kommer til fra innsiden. Vi vasker inni, utenpå og oppå alle skap.

Trenger du flyttehjelp

Vi kan påta oss hele flyttejobben der vi både flytter og vasker etter at boligen er tømt. Totalflytting Oslo AS har lang erfaring fra flyttebransjen og kan tilby hele spekteret av profesjonelle flyttetjenester når du skal selge og kjøpe bolig.

– Flyttehjelp for private i Oslo og Viken
– Kontorflytting og flytting for bedrifter
– Tømming og bortkjøring av avfall
– Rydding av dødsbo
– Mellomlagring og utleie av ekstra lagerplass
– Salg av emballasje og flyttemateriell

Kontakt oss når du skal flytte – vi hjelper deg gjerne med deler eller hele flyttejobben! Totalflytting Oslo AS har et tett samarbeid med andre aktører, flyttebyrå i Oslo, minilager og eiendomsselskap.
Følg oss gjerne på Facebook.