988 54 790
Dælenenggata 40D, 0567 Oslo

Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo & Akershus | Flyttebyrået Totalflytting Oslo AS tilbyr profesjonell flyttehjelp til private og bedrifter i Oslo og Akershus.

Flyttehjelp nedpakking

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Flyttehjelp privatflytting

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Flyttehjelp rydding av dødsbo

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Bortkjøring av søppel

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttevask Oslo

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Flyttehjelp i Oslo

Flyttehjelp for privatpersoner og bedrifter utføres med høy kvalitet, service og punktlighet. Med lang erfaring innen flytting i Oslo og Akershus kan vi hjelpe våre kunder med alle aspekter ved en flytteprosess. Det å flytte er for mange en belastende opplevelse med mye stress. Vi i Totalflytting Oslo AS vil gjerne bistå deg når du trenger flyttehjelp Oslo.

Flyttebilen var på plass fem minutter før avtalt tid. De bar som noen helter og hadde en utrolig teknikk for å stable og sikre flyttegodset. I tillegg var de veldig hyggelige og fine å ha med å gjøre. Tusen takk for god hjelp!

Flytting fra Elverum til Oslo

Pris flyttehjelp i Oslo

Du bestemmer hva du ønsker hjelp til! Noen ønsker hjelp til alt mens andre klarer seg fint med bære- og flyttehjelp. Totaltflytting Oslo AS er et moderne flyttebyrå og tilbyr profesjonelle tjenester. Vi ønsker å være en pålitelig, personlig og trygg flyttepartner. Derfor jobber vi også aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Pris på flyttehjelp i Oslo er avhengig av hva du ønsker å flytte, hvor stort flyttelasset er, hvor du flytter fra/til og trappenivåer på lokasjonen der du skal flytte fra og dit du flytter. Lokal flytting i Oslo og Akershus foregår normalt med en timepris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttehjelp Oslo

Effektiv flyttehjelp i Oslo

Med vår flyttehjelp Oslo kan vi sørge for at flyttingen skjer raskt, trygt og effektivt. Det er også viktig at det gjennomføres uten skader på flyttegodset eller andre eiendeler. Vi har lang erfaring og erfarent flyttemannskap som kan bistå deg med akkurat det du trenger. I tillegg til flyttehjelp tilbyr vi også andre smarte tjenester som kan forenkle flytteprosessen for deg. Har du behov for å leie et minilager til mellomlagring eller hjelp til flyttevask kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med dette. Alt fra boligflytting, kontorflytting, nedpakking, lagring og bortkjøring av avfall.

Å spare tid er idag viktig for mange. Derfor tilbyr vi flere ulike tjenester slik at vi kan løse alle flytteoppgaver. Du trenger heller ikke å forholde deg til flere leverandører. Vi er et flyttebyrå som er godt rustet med solid erfaring for å levere profesjonell flyttehjelp.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Tips til flytting
Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.
  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flyttevask Oslo

Flyttevask med fornøydgaranti. Kvadratmeterpris kr. 80,- for utvask av tømt bolig.

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Totalflytting Oslo utfører alt av flyttetjenester for private og bedrifter. I tillegg kan vi bistå med demontering og montering, installering av arbeidsplasser for bedrifter, bortkjøring av søppel og avfall, rydding av dødsbo og utleie av mellomlagring.

Møbelmontasje

Møbelmontasje for private og bedrifter. Enten du har kjøpt deg en ny garderobe eller ønsker hjelp til montering av kontormøbler er Totalflytting Oslo AS et flyttebyrå du kan stole på. Installasjon av arbeidsplasser eller dersom bedriften skal legge ned virksomheten kan vi står med avvikling av dette. Vi har erfarne montører og kan også leie ut mannskap og flytteledere til intern flytting eller omrokeringer på arbeidsplalssen. Vi kan hente, transportere, montere og vi tar selvsagt med oss avfall og emballasje til gjenvinning.

Ofte stilte spørsmål

Å estimere tid på en flytting er veldig vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som f.eks volum, trappenivå, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.

Load More

Våre flyttetjenester utføres med timesatser avhengig av hvilken hjelp du trenger. Timepriser:

2 flyttekarer og flyttebil på 20m3 fra kr. 1400,-
3 flyttekarer og flyttebil på 20m3 fra kr. 1700,-

Merk at våre tjenester har en minstesats på 3 timer.

Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo. For andre steder gjelder egne priser.

Load More

Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo. For andre steder gjelder egne priser.

Load More

Vi har mest pågang siste uken i måneden og under sommer og juletider. Da er det ønskelig med bestilling 3-4 uker før ønsket flyttedato. Ellers har vi ca. 14 dagers bookingfrist men strekker oss alltid langt for å kunne imøtekomme deres ønsker.

Load More

Vi påtar oss flyttejobber hele døgnet, ukedager og vi flytter også kveldstid og i helger. Har du en flyttejobb som haster kan du forsøke å ringe oss, har vi ledig kapasitet hjelper vi deg gjerne.

Load More

Nei, du trenger ikke å være til stede når vi flytter. Da må vi ha en skisse over hva dere ønsker å få flyttet og hvordan dere ønsker at vi plasserer dette på ny adresse. Det er likevel en fordel om kunden er til stede når flyttebilen ankommer slik at man sammen kan gå gjennom flyttegods og instrukser for flyttingen.

Load More

Ja, vi kan også hjelpe til med nedpakking. Om ønskelig kan man også kjøpe flyttemateriell fra oss, uavhengig av om du vil gjøre pakkingen selv eller sette bort dette til oss. Hos oss kan du kjøpe flytte esker, pakkepapir, bobleplast, garderobe esker, avfallssekker og møbelbeskyttere (madrass- og sofatrekk).

Load More

Du må ikke demontere møbler men da må du gi beskjed om at du ønsker hjelp til demontering og eventuelt remontering slik at vi har med nødvendig utstyr i flyttebilen. Av praktiske årsaker er det lurt å demontere de møbler man kan for å utnytte plassen i flyttebilen og at møbler ikke skal skades under transport. Dette forenkler også jobben med å bære og flytte de gjennom trange dører, trapper o.l.

Load More

For kunder flest forstår vi at det kan være vanskelig å estimere eksakt volum og størrelse på eget flyttegods. I de tilfeller der det ikke er plass i flyttebilen på en tur kan vi kjøre flere turer eller om mulig kapasitet hente inn en ekstra bil.

Load More

Ja, en flytteforsikring er lurt. Våre flyttebiler har gods- og ansvarsforsikring. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo. Vi anbefaler derfor å tegne en flytteforsikring eller undersøke med innboforsikringen hva denne dekker under flytting.

Enkeltgjenstander som er med på flyttelasset og har en verdi over kr. 20.000,- må spesifiseres.

Kunden har et særskilt ansvar å tegne eget flyttegods.

Load More

Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps.

Ved bedriftflytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale.

Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.

Load More

Vi har mange flyttinger på vegne av NAV og hjelper deg gjerne med dette. Her er det viktig at vi får tilsendt garanti fra saksbehandler før vi kan gjør en bestilling.

Load More

Flyttehjelp Oslo