Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo & Akershus | Flyttebyrået Totalflytting Oslo AS tilbyr profesjonell flyttehjelp til private og bedrifter i Oslo og Akershus.

Flyttehjelp i Oslo

Flyttehjelp for privatpersoner og bedrifter utføres med høy kvalitet, service og punktlighet. Med lang erfaring innen flytting i Oslo og Akershus kan vi hjelpe våre kunder med alle aspekter ved en flytteprosess. Det å flytte er for mange en belastende opplevelse med mye stress. Vi i Totalflytting Oslo AS vil gjerne bistå deg når du trenger flyttehjelp Oslo.

Flyttebilen var på plass fem minutter før avtalt tid. De bar som noen helter og hadde en utrolig teknikk for å stable og sikre flyttegodset. I tillegg var de veldig hyggelige og fine å ha med å gjøre. Tusen takk for god hjelp!

Flytting fra Elverum til Oslo

Pris flyttehjelp i Oslo

Du bestemmer hva du ønsker hjelp til! Noen ønsker hjelp til alt mens andre klarer seg fint med bære- og flyttehjelp. Totaltflytting Oslo AS er et moderne flyttebyrå og tilbyr profesjonelle tjenester. Vi ønsker å være en pålitelig, personlig og trygg flyttepartner. Derfor jobber vi også aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Pris på flyttehjelp i Oslo er avhengig av hva du ønsker å flytte, hvor stort flyttelasset er, hvor du flytter fra/til og trappenivåer på lokasjonen der du skal flytte fra og dit du flytter. Lokal flytting i Oslo og Akershus foregår normalt med en timepris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttehjelp Oslo

Effektiv flyttehjelp i Oslo

Med vår flyttehjelp Oslo kan vi sørge for at flyttingen skjer raskt, trygt og effektivt. Det er også viktig at det gjennomføres uten skader på flyttegodset eller andre eiendeler. Vi har lang erfaring og erfarent flyttemannskap som kan bistå deg med akkurat det du trenger. I tillegg til flyttehjelp tilbyr vi også andre smarte tjenester som kan forenkle flytteprosessen for deg. Har du behov for å leie et minilager til mellomlagring eller hjelp til flyttevask kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med dette. Alt fra boligflytting, kontorflytting, nedpakking, lagring og bortkjøring av avfall.

Å spare tid er idag viktig for mange. Derfor tilbyr vi flere ulike tjenester slik at vi kan løse alle flytteoppgaver. Du trenger heller ikke å forholde deg til flere leverandører. Vi er et flyttebyrå som er godt rustet med solid erfaring for å levere profesjonell flyttehjelp.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Tips til flytting
Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.
  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flyttevask Oslo

Flyttevask med fornøydgaranti. Kvadratmeterpris kr. 80,- for utvask av tømt bolig.

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Totalflytting Oslo utfører alt av flyttetjenester for private og bedrifter. I tillegg kan vi bistå med demontering og montering, installering av arbeidsplasser for bedrifter, bortkjøring av søppel og avfall, rydding av dødsbo og utleie av mellomlagring.

Møbelmontasje

Møbelmontasje for private og bedrifter. Enten du har kjøpt deg en ny garderobe eller ønsker hjelp til montering av kontormøbler er Totalflytting Oslo AS et flyttebyrå du kan stole på. Installasjon av arbeidsplasser eller dersom bedriften skal legge ned virksomheten kan vi står med avvikling av dette. Vi har erfarne montører og kan også leie ut mannskap og flytteledere til intern flytting eller omrokeringer på arbeidsplalssen. Vi kan hente, transportere, montere og vi tar selvsagt med oss avfall og emballasje til gjenvinning.

Ofte stilte spørsmål

Totalflytting Oslo AS sender ingen faktura til privatpersoner med mindre det på forhånd er avtalt og foretatt en kredittsjekk gjennom vår kredittpartner.

Ønsker dere hjelp til å pakke ned hele eller deler av innboet kan vi tilby dere dette. Vi vil da også ta med nødvendig flyttemateriell etter deres behov. Vi selger flytteesker, garderobeesker, bobleplast og emballasje.

I forbindelse med flytting til nytt bosted ønsker man ofte å kvitte seg med gamle møbler eller ting som en ikke lenger har bruk for. Vi hjelper deg med bortkjøring av avfall, møbler og skrot til godkjent miljøstasjon. I tillegg til timeprisen kommer det også miljøavgift på kr. 4,- per kg. For farlig avfall og maling som må avfallsdeklareres gjelder egne priser.

Har du bestilt kun flytting og transport må alt av innbo og løsøre være demontert (der det er nødvendig), pakket ned og emballert forsvarlig. Ønsker du at vi skal pakke ned, hjelpe deg med demontering og evt. montering o.l. må du opplyse om dette i din bestilling.

Ja, vi kan etter avtale flytte alle dager. Normalt flytter vi mellom mandag og fredag men det er også mulig å avtale flytting på lørdag eller søndag. Spesielt gjelder sistnevnte for bedrifter som ønsker å flytte i helg for å minimere nedetid i driftens produksjon.

Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps. Ved bedrift flytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale. Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.

Ja, vi anbefaler deg å tegne en flytteforsikring. Det enkleste er å snakke med forsikringsselskapet der man i dag har innboforsikringen og om den også er gjeldende under flytting. Flyttebyrået har gods- og ansvarsforsikring som er begrenset og dekker ikke kundens flyttegods fullt ut. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo.

Vi har normalt 10 til 14 dager booking men prøver å hjelpe alle våre kunder så langt det lar seg gjøre. Siste uken i hver måned og under høysesong kan det være større pågang og lenger ventetid. Du er selvsagt velkommen til å sende oss en henvendelse hvis du trenger flytting på kort varsel så vil vi forsøke å hjelpe deg.

Våre flyttetjenester i Oslo og Viken utføres normalt med timesatser. Hva det koster avhenger av flere faktorer som for eksempel hvor du skal flytte fra og til og hvor mye du flytter. Flytting til andre byer i Norge kan gjøres med fastpris etter en befaring. Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo.

Å estimere tid på en flytting er vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som for eksempel volum, trappenivåer, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.

Flyttehjelp Oslo