FLYTTEBYRÅ

Flyttebyrå⏐ Flytting er både spennende og gøy men det kan gi en ordentlig hodepine om du ikke er godt forberedt. Vi hjelper deg til en trygg og behagelig flytteprosess.

Flyttebyrå i Oslo

Å flytte kan være en av livets mest belastende opplevelser. I en allerede travel hverdag er det mye som må ordnes og planlegges i forbindelse med flyttingen. Mange kunder opplever dette som både stressende og slitsomt.

Privatflytting & Kontorflytting

Totalflytting Oslo AS foretar smarte og effektive tjenester for privatkunder og bedrifter som er på flyttefot. Vi vektlegger og er opptatt av at kunden er fornøyd med vår service, tilgjengelighet og tjenestene vi leverer. Flytting skal være enkelt og vi har både erfaring og kompetanse som sørger for en hyggelig flytteopplevelse. Totalflytting er et anbefalt flyttefirma på portalen flyttebyrå oslo.

Flyttehjelp for private

Vi har lang erfaring med privatmarkedet, bolig til bolig flyttinger og kan tilby et bredt sortiment av relevante tjenester til privatflytting.

Flyttehjelp næring og proffmarkedet

Vi har utført en rekke oppdrag for nærings kunder, eiendomsmegler i Oslo og de fleste bedrifter som bruker våre tjenester er også kunder som fortsetter å bruke Totalflytting Oslo AS til faste oppdrag som henting av avfall, rydding av fellesarealer og interne flyttinger innad i bedriften.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttebyrå

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Tips til flytting
Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.
  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flyttevask i Oslo

Flyttevask med fornøydgaranti. Kvadratmeterpris kr. 80,- for utvask av tømt bolig.

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag med mindre noe annet er avtalt.

Flyttebyrå
Forberedelser til flytting

Forberedelser til flytting er viktig for at flytteprosessen går smidig og effektivt. Under får du noen enkle tips når du bruker flyttebyrå.

Parkering for flyttebil ?
Bor du i byen eller i en veldig trafikkert gate kan flyttedagen raskt bli mer komplisert om flyttebilen har vanskelig for å parkere i nærheten. Jo nærmere inngangsdør vi kan parkere jo raskere går jobben med å laste. Sjekk gjerne i forkant om det er mulig å holde av plass. Har noen i området allerede flyttet kan du undersøke hvordan de løste det. Informer naboer og borettslaget om flyttedag og tidspunkt.

Informasjon og veiledning ℹ️
Ingen spørsmål er dumme. Ved å innhente informasjon og veiledning i forkant stiller du bedre til flyttedagen. Venner, en kollega eller andre bekjente som nylig har flyttet kan gi deg mye god info du ikke hadde tenkt på. Du må gjerne spørre oss om du er usikker eller lurer på noe.

Melde flytting ?
Etter flytting må du melde flytting til Skatteetaten senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk også at Posten må få beskjed slik at de kan omadressere post som kommer til din gamle adresse.

For liten plass ?
Når du nå skal flytte vil du oppdage alt du har gjemt unna og spar gjennom årene. Fulle loft eller kjellerboder er ikke uvanlig og vi kan hjelpe deg med mellomlagring når du flytter. Uansett hvor liten eller stor jobben er, vi kan bistå ved vanlige flyttejobber og mer komplekse oppdrag og samarbeider med dyktige og erfarne partnere.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no