Flyttebyrå Ski

Flyttebyrå Ski | Vi hjelper deg med flytting, flyttevask og mellomlagring i Ski.

Flyttebyrå Ski

Totalflytting Oslo AS består av erfarne og profesjonelle flyttekarer. Vi utfører flyttetjenester for private og bedrifter.

Privatflytting

Skal du flytte? Vi ordner alt og tilrettelegger etter dine ønsker og behov.

Bedriftflytting

Vi flytter bedrifter og kontor internt og til nye lokaler. Uforpliktende befaring.

Rydding av dødsbo

Vi tømmer, rydder og rengjør dødsbo. Bistand ved salg og kjøp under avvikling.

Ditt flyttebyrå i Ski

Ser du etter et bra og rimelig flyttebyrå i Ski? Totalflytting Oslo AS utfører flyttetjenester for private og bedrifter og flytter for kunder i hele Ski området. Ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig tilbud på deres flytting!

– Lang erfaring og fornøyde kunder
– Hyggelige og dyktige medarbeidere
– Totalleverandør
– Konkurransedyktige priser

Sett bort jobben til Totalflytting Oslo AS så kan du bruke tiden på din nye bolig! Vi gjør alt av flytting, flyttevask og tilbyr mellomlagring.

Vi har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttebyrå Ski
Arbeidsområder

Totalflytting Oslo AS utfører flyttetjenester i hele Nordre Follo Kommune. Vårt flyttebyrå dekker Greverud, Kolbotn, Oppegård, Kråkstad, Langhus og Siggerud.

Flyttetjenester

For mange er flytteprosessen vanskelig og krevende. Flytting tar tid og det er mye som skal organiseres. Med flyttehjelp fra Totalflytting kan du flytte raskt og effektivt. Vi har konkurransedyktig pris på flytting og effektive flyttekonsulenter.

Noen av våre tjenester:

– Flytting av møbler
– Kontorflytting
– Pakking av ting og innbo
– Fullstendig vask, flytterengjøring og visningsvask
– Mellomlagring i minilager eller lagercontainer
– Tømming av dødsbo, rengjøring av dødsbo
– Bortkjøring av avfall, søppeltaxi

Trenger du et profesjonelt flyttebyrå i Oslo har vi gode løsninger for deg. Enten det er snakk om en privatflytting, kontorflytting eller du trenger lagerplass kan vi bistå deg i ditt flytteprosjekt.

Hva koster flyttebyrå i Ski

En fastpris på flytting er vanskelig å avtale da prisen avhenger av hver enkel flytting. Det er ulike variabler som spiller inn og ting som volum på det som skal flyttes, vanskelighetsgraden av oppdraget og kjørestrekningen vil påvirke hva sluttprisen på flyttejobben blir. Mange undersøker flere flyttebyrå for å få en indikasjon på omtrentlig prisnivå. Det er viktig å huske på at kvaliteten mellom de forskjellige aktørene er veldig ulik og selv om timepris på et flyttebyrå er lavere enn et annet betyr det nødvendigvis ikke at de er billigst.

Vi jobber stort sett med timepriser på flyttinger i Oslo og Viken området. Er det en større flyttejobb eller en bedriftsflytting kan vi gjøre en befaring på forhånd.

Ønsker du prisinformasjon om din flytting, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema på våre nettsider.

Hva er inkludert i prisen

I vår timesats på flytting er det som standard inkludert mannskap og flyttebil på 20m3. Ønsker dere hjelp med pakking, demontering og montering, mellomlagring og bortkjøring av avfall kan vi tilby dette også etter avtale. Vennligst informer om dette ved bestilling slik at vi kan planlegge hvis vi trenger noe ekstrautstyr eller ekstra mannskap.

I Totalflytting Oslo AS er vi opptatt at du skal få en rettferdig og god pris på flytting, uten at det påvirker den høye kvaliteten vi stiller til våre tjenester. Vi tilbyr komplett flytting fra A til Å men det er opp til deg hvorvidt du ønsker at vi gjør hele jobben eller benytter deg kun av delløsninger.

Flyttevask i Ski

Våre mest populære tjenester er naturlig nok flytting mellom boliger eller flytting for bedrifter. I tillegg er det mange som benytter anledningen til å sette bort flytterengjøringen til Totalflytting Oslo AS. Vi gjør da rent i boligen og vasker den grundig før ny eier flytter inn. Flyttevask kan være omfattende og pris på hva flyttevask koster avhenger av størrelsen på objektet og om det er behov for noen tilleggstjenester (f.eks hvitevarer, peis og andre ting)

Mellomlagring

Det er mange forskjellige årsaker til at vi må flytte på oss. Noen flytter fordi man har funnet drømmeboligen mens andre opplever samlivsbrudd eller dødsfall i familien. I noen tilfeller kan det være at man ikke kan flytte rett inn og en trenger ekstra lagerplass til mellomlagring av møbler og innbo. Vi tilbyr lagerløsninger gjennom vår samarbeidspartner der du kan lagre trygt og effektivt til en god pris. Det er mulighet både for langtids og korttidsleie, alt etter hvilket behov du har. Trenger du et minilager i Ski ønsker vi å høre fra deg.

Totalflytting Oslo AS ble stiftet i 2018 og vi har siden den gang utviklet oss til å bli en av de mest anbefalte flyttebyrå i Oslo. Våre kunder er alt fra privatpersoner, bedrifter, eiendomsmeglere og utbyggere i Oslo og Viken. Kontakt oss når du trenger flyttehjelp fra et flyttebyrå Ski.

Flyttebyrå i Ski

Ofte stilte spørsmål

Å estimere tid på en flytting er vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som for eksempel volum, trappenivåer, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.

Våre flyttetjenester i Oslo og Viken utføres normalt med timesatser. Hva det koster avhenger av flere faktorer som for eksempel hvor du skal flytte fra og til og hvor mye du flytter. Flytting til andre byer i Norge kan gjøres med fastpris etter en befaring. Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo.

Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo. For andre steder gjelder egne priser.

Vi har mest pågang siste uken i måneden og under sommer og juletider. Da er det ønskelig med bestilling 3-4 uker før ønsket flyttedato. Ellers har vi ca. 14 dagers bookingfrist men strekker oss alltid langt for å kunne imøtekomme deres ønsker.

Vi påtar oss flyttejobber hele døgnet, ukedager og vi flytter også kveldstid og i helger. Har du en flyttejobb som haster kan du forsøke å ringe oss, har vi ledig kapasitet hjelper vi deg gjerne.

Nei, du trenger ikke å være til stede når vi flytter. Da må vi ha en skisse over hva dere ønsker å få flyttet og hvordan dere ønsker at vi plasserer dette på ny adresse. Det er likevel en fordel om kunden er til stede når flyttebilen ankommer slik at man sammen kan gå gjennom flyttegods og instrukser for flyttingen.

Ja, vi kan også hjelpe til med nedpakking. Om ønskelig kan man også kjøpe flyttemateriell fra oss, uavhengig av om du vil gjøre pakkingen selv eller sette bort dette til oss. Hos oss kan du kjøpe flytte esker, pakkepapir, bobleplast, garderobe esker, avfallssekker og møbelbeskyttere (madrass- og sofatrekk).

Du må ikke demontere møbler men da må du gi beskjed om at du ønsker hjelp til demontering og eventuelt remontering slik at vi har med nødvendig utstyr i flyttebilen. Av praktiske årsaker er det lurt å demontere de møbler man kan for å utnytte plassen i flyttebilen og at møbler ikke skal skades under transport. Dette forenkler også jobben med å bære og flytte de gjennom trange dører, trapper o.l.

For kunder flest forstår vi at det kan være vanskelig å estimere eksakt volum og størrelse på eget flyttegods. I de tilfeller der det ikke er plass i flyttebilen på en tur kan vi kjøre flere turer eller om mulig kapasitet hente inn en ekstra bil.

Ja, en flytteforsikring er lurt. Våre flyttebiler har gods- og ansvarsforsikring. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo. Vi anbefaler derfor å tegne en flytteforsikring eller undersøke med innboforsikringen hva denne dekker under flytting.

Enkeltgjenstander som er med på flyttelasset og har en verdi over kr. 20.000,- må spesifiseres.

Kunden har et særskilt ansvar å tegne eget flyttegods.

Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps.

Ved bedriftflytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale.

Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.

Vi har mange flyttinger på vegne av NAV og hjelper deg gjerne med dette. Her er det viktig at vi får tilsendt garanti fra saksbehandler før vi kan gjør en bestilling.

Flyttebyrå Oslo & Akershus

Totalflytting Oslo AS bistå alle med flyttehjelp. Vi flytter for kunder som trenger privatflytting, bedrifter som ønsker kontorflytting, offentlige institusjoner, skoler, barnehager osv. Vi er et pålitelig flyttebyrå som strekker oss langt for at du som kunde skal få en fin og behagelig flytting. God kundebehandling og høy kvalitet på våre tjenester er viktige kjerneverdier og noe vi daglig jobber mot.

Står du overfor en flytting og leter du etter et bra, seriøst og erfarent flyttebyrå? Vi i Totalflytting Oslo AS har mange års erfaring fra mange forskjellige flytteoppdrag. I vårt daglige arbeid hjelper vi både enkeltpersoner og selskaper til en trygg flytteprosess.

Våre medarbeidere har mange års erfaring fra bransjen og det har lært oss at hver flytting er unik. Kundene våre har ulike behov og stiller høye krav til våre tjenester, derfor er vi lydhøre og fleksible slik at vi kan oppnå kundens forventninger. Det er også med den bakgrunn at vi har laget et bredt spekter av tilbud som dekker både privat- og proffmarkedet.