FLYTTEBYRÅ OSLO

Flyttebyrå Oslo⏐ Vi pakker ned, bærer og flytter private hjem i Oslo. Totale bolig til bolig løsninger. Som totalleverandør tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for en profesjonell og trygg flytting.

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Ditt lokale flyttebyrå Oslo

Å flytte kan være en av livets mest belastende opplevelser. Totalflytting Oslo AS vil gjerne bistå deg for å hjelpe deg gjennom flytteprosessen. Vi tilbyr en rekke tjenester for privat og bedriftskunder som er på flyttefot i Oslo. Alt fra boligflytting, kontorflytting, nedpakking, utleie av lagerplass til mellomlagring og flyttevask av boligen eller arbeidsplassen.

Et flyttefirma som kan hjelpe deg med alt det praktiske i forbindelse med din flytting.

Flyttebyrå Oslo

Du bestemmer hva du ønsker hjelp til! Noen ønsker hjelp til alt mens andre klarer seg fint med bære- og flyttehjelp. Totaltflytting Oslo AS er et moderne flyttebyrå og tilbyr profesjonelle tjenester. Vi ønsker å være en pålitelig, personlig og trygg flyttepartner. Derfor jobber vi også aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Det er mye man må tenke på når man flytter og ved hjelp av våre flyttetjenester i Oslo vil deres flytteprosess bli både enklere og mer effektiv. Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timepris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttebyrå Oslo

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Tips til flytting
Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.
  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flyttevask i Oslo

Flyttevask med fornøydgaranti. Kvadratmeterpris kr. 80,- for utvask av tømt bolig.

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag med mindre noe annet er avtalt.

Flyttebyrå Oslo

Forberedelser til flytting er viktig for at flytteprosessen går smidig og effektivt. Under får du noen enkle tips.

Parkering for flyttebil 🚗
Bor du i byen eller i en veldig trafikkert gate kan flyttedagen raskt bli mer komplisert om flyttebilen har vanskelig for å parkere i nærheten. Jo nærmere inngangsdør vi kan parkere jo raskere går jobben med å laste. Sjekk gjerne i forkant om det er mulig å holde av plass. Har noen i området allerede flyttet kan du undersøke hvordan de løste det. Informer naboer og borettslaget om flyttedag og tidspunkt.

Informasjon og veiledning ℹ️
Ingen spørsmål er dumme. Ved å innhente informasjon og veiledning i forkant stiller du bedre til flyttedagen. Venner, en kollega eller andre bekjente som nylig har flyttet kan gi deg mye god info du ikke hadde tenkt på. Du må gjerne spørre oss om du er usikker eller lurer på noe.

Melde flytting 📄
Etter flytting må du melde flytting til Skatteetaten senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk også at Posten må få beskjed slik at de kan omadressere post som kommer til din gamle adresse.

For liten plass 🏬
Når du nå skal flytte vil du oppdage alt du har gjemt unna og spar gjennom årene. Fulle loft eller kjellerboder er ikke uvanlig og vi kan hjelpe deg med mellomlagring når du flytter.

Flyttebyrå du kan stole på

Når du leter etter et seriøst flyttebyrå er Totalflytting Oslo AS et pålitelig flyttebyrå du kan stole på. Kvalitet, god kundeservice og fokus på kundetilfredshet er viktige kjerneverdier hos oss og vi strekker oss langt for at du som kunde skal få en trygg og hyggelig opplevelse når du flytter. Vi behandler alltid flyttegods forsiktig og med stor respekt slik at vi unngår skader på dine eiendeler.

Vi er et lokalt flyttebyrå som opererer i Oslo og Akershus og de fleste flyttinger utføres derfor med timepris. Vi kan selvsagt også avtale en fastpris ved en større jobb og etter at vi har gjort en befaring hos deg. Våre priser inkluderer hjelp til bæring, kostnader til drift av bil (drivstoff) og utstyr til en trygg og sikker transport. Skal du ha med et piano eller andre tyngre gjenstander på flyttelasset foretar vi dette med et tillegg etter avtale.

Flyttehjelp under hele flytteprosessen

Som totalleverandør kan vi være med deg under hele flytteprosessen. Det betyr at vi kan hjelpe deg med alt av nedpakking, selve flyttingen, kjøre bort avfall til miljøstasjon og gjøre rent i boligen du flytter fra. Vår kundeportefølje består av mange fornøyde kunder, både fra privat- og proffmarkedet. Vi streber alltid etter å gi våre kunder fleksibilitet, punktlighet og god service.

Vi samarbeider også med minilager og har både små og store lager til disposisjon når du har behov for mellomlagring under flytting.