FLYTTEBYRÅ LILLESTRØM

Flyttebyrå Lillestrøm⏐ Vi pakker ned, bærer og flytter private hjem i Lillestrøm og omegn. Totale bolig til bolig løsninger. Som totalleverandør tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for en profesjonell og trygg flytting.

Flyttebyrå Lillestrøm nedpakking

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Flyttebyrå Lillestrøm privatflytting

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Rydding av dødsbo Lillestrøm

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Bortkjøring av søppel

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Flyttebyrå Lillestrøm mellomlagring

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttebyrå Lillestrøm flyttevask

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Flyttebyrå Lillestrøm priser

Flyttebyrå Lillestrøm

Å flytte kan være en av livets mest belastende opplevelser. Totalflytting Oslo AS vil gjerne bistå deg for å hjelpe deg gjennom flytteprosessen. Vi tilbyr en rekke tjenester for privat og bedriftskunder som er på flyttefot i Lillestrøm. Alt fra boligflytting, kontorflytting, nedpakking, utleie av lagerplass til mellomlagring og flyttevask av boligen eller arbeidsplassen.

Et flyttefirma som kan hjelpe deg med alt det praktiske i forbindelse med din flytting.

Flytting Lillestrøm

Du bestemmer hva du ønsker hjelp til! Noen ønsker hjelp til alt mens andre klarer seg fint med bære- og flyttehjelp. Totaltflytting Oslo AS er et moderne flyttebyrå og tilbyr profesjonelle tjenester. Vi ønsker å være en pålitelig, personlig og trygg flyttepartner. Derfor jobber vi også aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Det er mye man må tenke på når man flytter og ved hjelp av våre flyttetjenester i Lillestrøm vil deres flytteprosess bli både enklere og mer effektiv. Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timepris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttebyrå Lillestrøm

Flyttevask

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss.

Når du skal flytte er det mye å tenke på. Å vaske er en av mange ting som må gjøres og dette er også en tung jobb. Vi tilbyr deg å ta rengjøringen for deg slik at du kan bruke tiden din til å ordne, pakke og organisere. Og konsentrere deg om ditt nye hjem. Rengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten/lokalet/huset ditt. Vi har med oss alle vaskemidler og utstyr.

Bruk oss på flyttevask du også – vi garanterer deg at det blir ordentlig rent! Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag. Les mer om flyttevask i Lillestrøm.

Tilbud flytting

Fyll ut skjema for et helt uforpliktende tilbud på flyttetjenester. I Oslo og Akershus utfører vi flyttehjelp til timepris. Befaring utføres hovedsakelig for bedrifter eller til privatkunder der det er en større jobb som inkluderer nedpakking og flytting.

Tips til flytting

Begynn planlegging tidlig. En flytting tar gjerne lenger tid enn det du hadde planlagt.

  1. Husk å sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan du gjøre her.
  2. Adresseendring kan gjøres gratis på Posten sine nettsider.
  3. Meld fra til bank, forsikringsselskap, bredbåndsleverandør, avis, telefon samt andre abonnementstjenester.
  4. Flytter du langt eller utenfor kommunen må du vurdere om du skal bytte fastlege.
  5. Leier du bolig bør du sjekke leiekontrakten og vilkårene for tilbakelevering av boligen.
Flyttebyrå priser

Et vanlig spørsmål vi ofte får er hva koster det å bruke flyttebyrå i Lillestrøm. Det er ikke vanskelig å forstå, flytteprosessen innebærer på noen kostnader og flest mulig ønsker forutsigbarhet på kostnadene i forbindelse med flyttejobben. Dessverre er det vanskelig for oss å gi et konkret svar til hver enkelt hva akkurat din flyttejobb koster. Dette fordi prisen avhenger av ulike ting og ingen flytting er lik. Størrelsen på møbler, hvor mye man skal flytte osv vil bestemme sluttprisen på din flytting. I Oslo og Akershus (Lillestrøm, Lørenskog, Skedsmo) opererer vi med timepris på flytting.