FLYTTEBYRÅ JESSHEIM

Flyttebyrå Jessheim | Totalflytting Oslo AS er et seriøst og pålitelig flyttebyrå som flytter for private & bedrifter.

Flyttebyrå Jessheim

Totalflytting Oslo AS består av erfarne og profesjonelle flyttekarer. Vi utfører flyttetjenester for private og bedrifter.

Privatflytting

Skal du flytte? Vi ordner alt og tilrettelegger etter dine ønsker og behov.

Bedriftflytting

Vi flytter bedrifter og kontor internt og til nye lokaler. Uforpliktende befaring.

Rydding av dødsbo

Vi tømmer, rydder og rengjør dødsbo. Bistand ved salg og kjøp under avvikling.

Flyttehjelp Ullensaker

Totalflytting Oslo AS tilbyr et stort spekter av tjenester for deg som er på flyttefot. Som kunde hos oss bestemmer du selv hvor mye hjelp du vil ha. Vi utfører tjenester som pakking, bæring og flytting, transport, montering, bortkjøring av søppel og flyttevask.

Våre medarbeidere har alle lang erfaring med privat- og bedriftflytting og vet derfor også hvordan vi best kan imøtekomme deres krav til en trygg og sikker transport. Med strukturert planlegging, høy kapasitet, relevant kunnskap og moderne verktøy kan vi effektivisere flyttinger som sikrer deg en hyggelig flytteopplevelse.

Vi har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttebyrå Jessheim
Arbeidsområder

Totalflytting Oslo AS utfører flyttetjenester i hele Akershus Fylke. Vårt flyttebyrå dekker bl.a Jessheim, Gardermoen, Nes, Eidsvoll og Skedsmo.

Privatflytting og Kontorflytting

Vårt flyttebyrå Jessheim flytter private hjem, bedrifter, kontorflytting og for næringsliv i Akershus. Vi yter alltid det lille ekstra for at våre kunder skal få en behagelig opplevelse når de flytter. Vi tilbyr flyttehjelp i Oslo, Viken og Østfold.

Vanligvis krever det litt mer planlegging når det kommer til bedrifts- og kontorflytting. Derfor tilbyr vi en uforpliktende befaring der vi sammen planlegger flytteprosessen slik at vi oppnår en effektiv flytteprosess. Ønsker du et seriøst og pålitelig flyttebyrå, som du kan stole på, er Totalflytting Oslo AS et naturlig valg for din flytting. Vi utfører alt fra enkelt flyttinger til større bedriftsflyttinger og samarbeider med eiendomsmeglere, utbyggere og har faste avtaler med bedrifter der vi henter avfall, rydder fellesarealer m.m.

Flyttebyrå

Ofte stilte spørsmål

Å estimere tid på en flytting er vanskelig da ingen flytting er lik en annen. Kundene gjør også et ulikt forarbeid når det gjelder demontering, pakking og organisering. Faktorene som for eksempel volum, trappenivåer, parkeringsmuligheter m.m. er avgjørende for tidsbruken.

Våre flyttetjenester i Oslo og Viken utføres normalt med timesatser. Hva det koster avhenger av flere faktorer som for eksempel hvor du skal flytte fra og til og hvor mye du flytter. Flytting til andre byer i Norge kan gjøres med fastpris etter en befaring. Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo.

Tiden på et oppdrag regnes fra flyttebilen reiser ut og til den er tilbake med mindre annet er avtalt. Dette gjelder for kunder i Oslo og Asker/Bærum/Skedsmo. For andre steder gjelder egne priser.

Vi har mest pågang siste uken i måneden og under sommer og juletider. Da er det ønskelig med bestilling 3-4 uker før ønsket flyttedato. Ellers har vi ca. 14 dagers bookingfrist men strekker oss alltid langt for å kunne imøtekomme deres ønsker.

Vi påtar oss flyttejobber hele døgnet, ukedager og vi flytter også kveldstid og i helger. Har du en flyttejobb som haster kan du forsøke å ringe oss, har vi ledig kapasitet hjelper vi deg gjerne.

Nei, du trenger ikke å være til stede når vi flytter. Da må vi ha en skisse over hva dere ønsker å få flyttet og hvordan dere ønsker at vi plasserer dette på ny adresse. Det er likevel en fordel om kunden er til stede når flyttebilen ankommer slik at man sammen kan gå gjennom flyttegods og instrukser for flyttingen.

Ja, vi kan også hjelpe til med nedpakking. Om ønskelig kan man også kjøpe flyttemateriell fra oss, uavhengig av om du vil gjøre pakkingen selv eller sette bort dette til oss. Hos oss kan du kjøpe flytte esker, pakkepapir, bobleplast, garderobe esker, avfallssekker og møbelbeskyttere (madrass- og sofatrekk).

Du må ikke demontere møbler men da må du gi beskjed om at du ønsker hjelp til demontering og eventuelt remontering slik at vi har med nødvendig utstyr i flyttebilen. Av praktiske årsaker er det lurt å demontere de møbler man kan for å utnytte plassen i flyttebilen og at møbler ikke skal skades under transport. Dette forenkler også jobben med å bære og flytte de gjennom trange dører, trapper o.l.

For kunder flest forstår vi at det kan være vanskelig å estimere eksakt volum og størrelse på eget flyttegods. I de tilfeller der det ikke er plass i flyttebilen på en tur kan vi kjøre flere turer eller om mulig kapasitet hente inn en ekstra bil.

Ja, en flytteforsikring er lurt. Våre flyttebiler har gods- og ansvarsforsikring. Grunnet lovverket rundt flyttetjenester kan ikke vi som flyttebyrå tegne forsikring for kundens innbo. Vi anbefaler derfor å tegne en flytteforsikring eller undersøke med innboforsikringen hva denne dekker under flytting.

Enkeltgjenstander som er med på flyttelasset og har en verdi over kr. 20.000,- må spesifiseres.

Kunden har et særskilt ansvar å tegne eget flyttegods.

Ved privatflytting skal alle oppdrag gjøres opp etter at jobben er ferdig. Du kan betale med bankoverføring og Vipps.

Ved bedriftflytting eller der arbeidsgiver dekker flyttekostnader sender vi faktura med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale.

Ved NAV-garanti må garantien fra din saksbehandler foreligge hos oss før oppdraget kan starte. Alle offentlige institusjoner har 30 dagers betalingsfrist.

Vi har mange flyttinger på vegne av NAV og hjelper deg gjerne med dette. Her er det viktig at vi får tilsendt garanti fra saksbehandler før vi kan gjør en bestilling.

Flyttebyrå Oslo & Akershus

Totalflytting Oslo AS bistå alle med flyttehjelp. Vi flytter for kunder som trenger privatflytting, bedrifter som ønsker kontorflytting, offentlige institusjoner, skoler, barnehager osv. Vi er et pålitelig flyttebyrå som strekker oss langt for at du som kunde skal få en fin og behagelig flytting. God kundebehandling og høy kvalitet på våre tjenester er viktige kjerneverdier og noe vi daglig jobber mot.

Står du overfor en flytting og leter du etter et bra, seriøst og erfarent flyttebyrå? Vi i Totalflytting Oslo AS har mange års erfaring fra mange forskjellige flytteoppdrag. I vårt daglige arbeid hjelper vi både enkeltpersoner og selskaper til en trygg flytteprosess.

Våre medarbeidere har mange års erfaring fra bransjen og det har lært oss at hver flytting er unik. Kundene våre har ulike behov og stiller høye krav til våre tjenester, derfor er vi lydhøre og fleksible slik at vi kan oppnå kundens forventninger. Det er også med den bakgrunn at vi har laget et bredt spekter av tilbud som dekker både privat- og proffmarkedet.