Flyttebyrå Bærum

Flyttebyrå Bærum⏐ Totalflytting Oslo AS leverer flyttetjenester av høy kvalitet og konkurransedyktige priser Vi flytter for både private og bedrifter i Bærum med omegn.

Vi hjelper deg med flytting

Flyttebyrå tjenester

Flytteprosessen kan være en av livets mest belastende opplevelser. Ofte kan den være både stressende fysisk og følelsesladet. Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som flytter lokalt for private og bedrifter, i Oslo området, inkludert flyttetjenester i Bærum, Asker og Viken området.

Flyttehjelp i Bærum

Totalflytting Oslo AS tilbyr profesjonelle flyttetjenester innen flytting, montering, lagring og flyttevask av bolig. Vi hjelper deg gjennom flytteprosessen, fra planlegging, ned pakking av møbler og gjenstander, bærehjelp, transport til ny bolig og bortkjøring av avfall. Uansett på størrelsen av ditt flyttelass garanterer vi at flyttejobben utføres trygt, sikkert og effektivt. 

Vi ønsker å være en pålitelig, personlig og trygg flyttepartner. Derfor jobber vi også aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Det er mye man må tenke på når man flytter og ved hjelp av våre flyttetjenester i Bærum vil deres flytteprosess bli både enklere og mer effektiv. Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timepris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av kontor og bedriftsflytting fastpris blir benyttet lokalt.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttebyrå Bærum

Flyttevask

Etter at vi har tømt og flyttet alle møbler kan vi også hjelpe deg med å få på plass den siste puslebiten – en flyttevask av den gamle boligen du flytter fra. Rengjøringen omfatter en fullstendig nedvask inkludert vår fornøydgaranti til ny kjøper. (gyldig i 48 timer)

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss. Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag.

Kontorflytting

Utgangspunktet for en kontorflytting er at det skal skje raskt og effektivt, gjerne slik at virksomheten skal forhindres større driftsstans og avbrudd i den daglige driften. Dersom er det også mange som bruker Totalflytting Oslo AS til kontorflytting etter stengetid eller i helger. Vi tilbyr både selve flyttetjenesten der vi bærer og transporterer flyttelasset til nye lokaler og også totale løsninger der vi påtar oss hele jobben med å pakke ned, flytte, kontorvask og avvikle gamle kontorlokaler.

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan komme på en uforpliktende befaring. Ønsker du mer informasjon om Bærum eller finne gjenvinning stasjoner i området kan du besøke hjemmesiden til Bærum Kommune.

Flytter over hele Bærum

For privatpersoner som skal flytte til en ny bolig, tømme dødsbo i Bærum, eller trenger hjelp med å lagre møbler, er Totalflytting den ideelle samarbeidspartneren. Vi har stor forståelse for at hver flytting er unik, og tilbyr skreddersydde tjenester som dekker alt fra pakking og transport til av- og påmontering av møbler. Dette gir deg tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe under en flytting, nemlig å komme deg trygt og komfortabelt til ditt nye hjem.

Bedrifter i Bærum som står overfor en kontorflytting eller har behov for transport av forretningsrelaterte gjenstander, vil finne Totalflytting som en verdifull ressurs. Vår erfaring med å håndtere bedriftsflyttinger av alle størrelser kommer godt med når bedrifter skal flytte kontor i Bærum. Fra datautstyr til møbler og arkiver, tar vi vare på alt.

Offentlige organisasjoner i Bærum har også nytte av Totalflyttings ekspertise. Enten det dreier seg om en skole, et sykehus, eller et annet offentlig anlegg, kan vi håndtere offentlige flyttingsprosjekter med presisjon og omsorg. Dette gir offentlige tjenester muligheten til å effektivisere sin virksomhet uten forstyrrelser.

Anbefalt flyttebyrå av meglerkontor

Totalflytting Oslo AS har etablert seg som en pålitelig samarbeidspartner for eiendomsmeglere og meglerkontor i Bærum. Dette skyldes vår dedikasjon til kvalitet og evnen til å levere en problemfri flytteopplevelse for selgere og kjøpere. Eiendomsmeglere i Bærum anbefaler ofte Totalflytting til sine kunder for å sikre en smidig overgang fra en eiendom til en annen.

 

Flyttebyrå Bærum