988 54 790
Dælenenggata 40D, 0567 Oslo

Flyttebyrå Bærum

Flyttebyrå Bærum⏐ Totalflytting Oslo AS leverer flyttetjenester av høy kvalitet og konkurransedyktige priser Vi flytter for både private og bedrifter i Bærum med omegn.

Flyttebyrå Lillestrøm nedpakking

Nedpakking

Vi pakker ned flyttegods på adressen du flytter fra.

Flyttebyrå Lillestrøm privatflytting

Privatflytting

Privatflytting, bæring og transport fra leilighet, bolig og villaer.

Rydding av dødsbo Lillestrøm

Rydding av dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker ned dødsbo som skal avvikles eller selges.

Bortkjøring av søppel

Bortkjøring av søppel

Har du avfall, skrot og byggmateriale er vi behjelpelig med bortkjøring til miljøstasjon.

Flyttebyrå Lillestrøm mellomlagring

Mellomlagring

Gjennom vår samarbeidspartner kan du leie minilager eller lagercontainer.

Flyttebyrå Lillestrøm flyttevask

Flyttevask

Etter flytting kan vi rengjøre, vaske og klaregjøre boligen du fraflytter.

Flyttebyrå Bærum

Flytteprosessen kan være en av livets mest belastende opplevelser. Ofte kan den være både stressende fysisk og følelsesladet. Totalflytting Oslo AS er et flyttebyrå som flytter lokalt for private og bedrifter, i Oslo området, inkludert flyttetjenester i Bærum, Asker og Viken området.

Flyttehjelp fra flyttebyrå i Bærum

Totalflytting Oslo AS tilbyr profesjonelle tjenester innen flytting, montering, lagring og flyttevask av bolig. Vi hjelper deg gjennom flytteprosessen, fra planlegging, ned pakking av møbler og gjenstander, bærehjelp, transport til ny bolig og bortkjøring av avfall. Uansett på størrelsen av ditt flyttelass garanterer vi at flyttejobben utføres trygt, sikkert og effektivt. 

Vi ønsker å være en pålitelig, personlig og trygg flyttepartner. Derfor jobber vi også aktivt med å skape et bra og trivelig arbeidsklima der våre ansatte trives i jobben.

Det er mye man må tenke på når man flytter og ved hjelp av våre flyttetjenester i Bærum vil deres flytteprosess bli både enklere og mer effektiv. Flytting lokalt forgår for det meste ved bruk av timepris. Da gjenspeiler prisen best mengden arbeid vi utfører. Det er kun ved store jobber eller flytting av bedrifter fastpris blir benyttet lokalt.

Totalflytting Oslo AS har et ønske og en visjon om fornøyde kunder og kvalitetsarbeid – og vi mener disse to henger meget tett sammen.

Flyttebyrå Bærum

Flyttevask i Bærum

Etter at vi har tømt og flyttet alle møbler kan vi også hjelpe deg med å få på plass den siste puslebiten – en flyttevask av den gamle boligen du flytter fra. Rengjøringen omfatter en fullstendig nedvask inkludert vår fornøydgaranti til ny kjøper. (gyldig i 48 timer)

Skal du flytte fra en liten leilighet eller et stort hus? Overlat flyttevasken til oss. Leiligheter og eneboliger gjøres normalt ferdig på en dag.

Kontorflytting Bærum

Utgangspunktet for en kontorflytting er at det skal skje raskt og effektivt, gjerne slik at virksomheten skal forhindres større driftsstans og avbrudd i den daglige driften. Dersom er det også mange som bruker Totalflytting Oslo AS til kontorflytting etter stengetid eller i helger. Vi tilbyr både selve flyttetjenesten der vi bærer og transporterer flyttelasset til nye lokaler og også totale løsninger der vi påtar oss hele jobben med å pakke ned, flytte, kontorvask og avvikle gamle kontorlokaler.

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan komme på en uforpliktende befaring. Ønsker du mer informasjon om Bærum eller finne gjenvinning stasjoner i området kan du besøke hjemmesiden til Bærum Kommune.

Mandag
07.00 - 17.00
Tirsdag
07.00 - 17.00
Onsdag
07.00 - 17.00
Torsdag
07.00 - 17.00
Fredag
07.00 - 17.00
Lørdag
09.00 - 17.00
Søndag
09.00 - 17.00