Dødsbo

Vi forenkler prosessen med avvikling av dødsbo og konkursbo i Oslo og Viken. Totalflytting Oslo AS er en profesjonell totalleverandør som bistår private og bedrifter dødsbo.

Vi tømmerm rydder dødsbo og vasker hus, boliger, leiligheter, gårder, hoteller, butikker og lagerlokaler. Avfall og søppel miljø sorteres før det kjøres bort til miljøstasjon på Alnabru i Oslo. Totalflytting Oslo AS har lang erfaring med avvikling av dødsbo og samarbeider med advokater og eiendomsmeglere på Østlandet.

Tjenester
– Sortering og rydding av dødsbo
– Kjøp av dødsbo eller konkursbo
– Avfallshåndtering
– Rengjøring av dødsbo
– Mellomlagring av dødsbo og konkursbo

Dødsbo

Kjøp av dødsbo

Vi kjøper dødsbo i Oslo og kan kjøpe hele eller deler av boet. Hovedsakelig kjøper vi antikviteter, kunst, møbler med nordisk design, smykker og malerier.

Fastpris tømming dødsbo

Vi gjør normalt en befaring på forhånd der vi sammen med kunde går gjennom boet og hvilken behov deres ønsker. Etter en befaring sender vi forslag til en fastpris på avvikling, rydding og vask av dødsbo.

Emballasje og flyttemateriell

Ønsker dere å gjøre deler av jobben selv selger vi emballasje og flyttemateriell til nedpakking. Vi selger alt fra flytteesker, garderobeesker, møbeltrekk, søppelsekker, tape m.m.

Tømming av dødsbo

Under rydding og tømming av dødsbo sorterer vi og fjerner avfall og gjenstander som skal til miljøstasjon. Vi kan kaste hele boet eller mellomlagre verdifulle gjenstander og andre møbler som har en salgs- eller affeksjonsverdi for kunde. Det er mange regler å sette seg inn i når du skal avvikle et dødsbo. Vi hjelper deg med profesjonelle tjenester fra A til Å.

Dødsbo avvikling

Mellomlagre dødsbo

Har dere behov for å mellomlagre boet hjelper vi dere med lagringsplass. Vi kan tilby minilager som er temperert innendørs eller lagring i en lagercontainer. Kontakt oss for mer informasjon om våre lagerløsninger for mellomlagring.

Rydding av konkursbo

Vi tømmer, rydder, vasker og kjøper opp konkursbo. Gratis og uforpliktende befaring utføres før vi tilbyr en fastpris på hele jobben. Det gir våre kunder forutsigbarhet over kostnadene. Les mer om avvikling av konkursbo.

Trenger du hjelp med avvikling av et dødsbo eller konkursbo i Oslo? Ta kontakt med oss i Totalflytting Oslo AS for en uforpliktende prat.

Totalflytting Oslo AS
Følg oss på Facebook