Bedriftsflytting Sandvika

Bedriftsflytting Sandvika⏐ Er bedriften på flyttefot? Totalflytting Oslo AS kan hjelpe dere med kontor- og bedriftflytting og påtar oss ansvaret med å levere alle tjenester for en rask, effektiv og profesjonell flytting av bedriften.

Bedriftsflytting Sandvika

Skal bedriften flytte? Vi i Totalflytting Oslo AS tilbyr profesjonell flyttehjelp for bedriftsflytting Sandvika. Å flytte hele kontoret eller bedriften på egenhånd kan være både tid- og ressurskrevende. Overlat flyttejobben til oss – din flytteekspert på kontorflytting i Sandvika.

Velg en flytteleder

Velg en ansvarlig i firmaet som er kontaktpunkt mellom bedriften og Totalflytting Oslo AS: kan ta avgjørelser og holde ting under kontroll, har gode kommunikasjons evner, holder seg til budsjettet.

i

Arbeids- og tidsplan

Angi datoene som er relevante for flyttingen og som vil påvirke planleggingen av flyttingen. Når overtar bedriften nye lokaler? Har dere tilgang til nøkler og alarmkoder? Må andre i samme bygg informeres osv.

Flere tjenester

Vi er totalleverandør av flyttetjenester og har også samarbeidspartnere innen fasilitet og eiendomsdrift. Gjennom disse kan vi tilby drift av eiendom, vaktmestertjenester, trappevask, kontorvask m.m.

Kontorflytting

Totalflytting Oslo AS har lang erfaring med å flytte kontor og arbeider metodisk i henhold til godt etablerte rutiner. Slik arbeider vi alltid for å holde tidsavtaler og prioriterer de delene av flyttingen som påvirker virksomheten mest. Det er viktig å sørge for at bedriften ikke får store driftsstans mens flyttingen pågår.

Å flytte for en bedrift er ofte en mer krevende flytteprosess enn vanlig bolig til bolig flytting.

Det hele starter gjerne med en helt uforpliktende befaring hos dere. Vi skaffer en oversikt over hva dere ønsker hjelp med, hva som skal flyttes og diskutere eventuelle løsninger vi kan tilby. Etter dette vil deres bedrift motta et skriftlig tilbud på epost.

Bedriftsflytting Sandvika
Flyttetjenester for bedrifter

Totalflytting Oslo AS tilbyr en rekke tjenester for bedrifter og næringsliv i Oslo. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Vi kombinerer gjerne flere tjenester for en trygg, sikkert og effektiv flytteprosess.

  • Logistikkplanlegging
  • Interne flyttinger innad i bedriften
  • Møbelmontasje
  • Rydde fellesarealer
  • Komplette flyttetjenester
  • Mellomlagring for bedrifter

Fastpris eller timepris

Normalt utføres vi de fleste flyttetjenester på timesats men ved bedriftflytting kan vi også tilby en fastpris. Det gir kunden større forutsigbarhet og kostnadskontroll. Etter en befaring skreddersyr vi en løsning som passer for deres bedrift og sender dette skriftlig. Ønsker dere å benytte Totalflytting Oslo AS til deres bedriftflytting i Sandvika vil vi gå gjennom fremdrift og planlegge flere detaljer før selve flyttedagen.

Kontorflytting

Totalflytting Oslo AS flytter for både mindre og større bedrifter. Vi kan flytte en bedrift med få ansatte til mer komplisert kontorflytting over flere dager.

– Våre medarbeidere og partnere har over 10 års erfaring med kontorflytting
– Fornøyde kunder
– Gunstige priser tilpasset din bedrift

Vi flytter kontor, skoler, barnehager, eiendomsmeglere, boligstylister, arkitekter, helsevesen som legekontor/sykehus. Trenger dere å gjøre nye innkjøp av møbler kan du lese mer om brukte kontormøbler.

Minilager for bedrifter

Bedrifter som er på flyttefot har ofte behov for et minilager der man kan lagre møbler og andre gjenstander under flytting. Andre bedrifter ønsker å leie et minilager for å lagre sesongbaserte varer som utemøbler eller håndverkere som trenger et lager for oppbevaring av verktøy og utstyr. Gjennom våre samarbeidspartnere disponerer vi tilgang til profesjonelle lagerløsninger og gode priser på mellomlagring for bedrifter, enten det er snakk om korttidslager eller langtidsleie.

Kontakt oss for en nærmere prat så lager vi en avtale om uforpliktende befaring hos dere.

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Bedriftsflytting i Sandvika