Bedriftflytting

Er bedriften på flyttefot? Totalflytting Oslo AS kan hjelpe dere med kontor- og bedriftflytting og påtar oss ansvaret med å levere alle tjenester for en rask, effektiv og profesjonell flytting av bedriften.

I tillegg til flytting og transport tilbyr vi også demontering, montering, bortkjøring av avfall, lagring for bedrifter og kontorvask.

 

Gå til bestilling

Bedriftflytting Oslo

For en rask og effektiv flytting anbefaler vi tidlig planlegging.

En bedriftflytting trenger ikke å være veldig komplisert men det er nødvendig med en god planlegging og en oversikt over hva de ulike involverte skal utføre. Vi flytter for bedrifter med å flytte alt fra cellekontorer til arbeidsplasser med flere tusen ansatte.

Velg en flytteleder

Velg en ansvarlig i firmaet som er kontaktpunkt mellom bedriften og Totalflytting Oslo AS: kan ta avgjørelser og holde ting under kontroll, har gode kommunikasjons evner, holder seg til budsjettet.

Arbeids- og tidsplan

Angi datoene som er relevante for flyttingen og som vil påvirke planleggingen av flyttingen. Når overtar bedriften nye lokaler? Har dere tilgang til nøkler og alarmkoder? Må andre i samme bygg informeres osv.

Flere tjenester

Vi er totalleverandør av flyttetjenester og har også samarbeidspartnere innen fasilitet og eiendomsdrift. Gjennom disse kan vi tilby drift av eiendom, vaktmestertjenester, trappevask, kontorvask m.m.

Kontorflytting

Totalflytting Oslo AS har spesialisert seg på bedriftflytting og tilbyr et stort spekter av tjenester for bedrifter og øvrig næring som er på flyttefot. Enten det er små, store eller hovedkontoret som skal flytte kan vi tilpasse oss perfekte løsninger til bedriften. Arbeidet blir utført av erfarne og effektive flyttefolk. Overlat bedriftens kontorflytting til trygge hender.

Vi har faste avtaler med bedrifter og organisasjoner som har behov for våre tjenester over en lengre perioder. Rabatterte priser ved oppdrag som strekker seg over 14 dager.

Har du husket å informere kunder og samarbeidspartnere om deres nye adresse? Husk også flyttemelding og adresseendring hos Posten.

Bedriftflytting

Totalflytting Oslo AS tilbyr en rekke tjenester for bedrifter og næringsliv i Oslo. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Vi kombinerer gjerne flere tjenester for en trygg, sikkert og effektiv flytteprosess.

  • Logistikkplanlegging
  • Interne flyttinger innad i bedriften
  • Møbelmontasje
  • Rydde fellesarealer
  • Komplette flyttetjenester