BEDRIFTFLYTTING

Bedriftflytting Oslo⏐ Er bedriften på flyttefot? Totalflytting Oslo AS kan hjelpe dere med kontor- og bedriftflytting og påtar oss ansvaret med å levere alle tjenester for en rask, effektiv og profesjonell flytting av bedriften.

Bedriftsflytting Oslo

Bedriftflytting ⏐ Totalflytting Oslo AS har spesialisert seg på bedriftflytting og tilbyr et stort spekter av tjenester for bedrifter og øvrig næring som er på flyttefot. Enten det er små, store eller hovedkontoret som skal flytte kan vi tilpasse oss perfekte løsninger til bedriften. Arbeidet blir utført av erfarne og effektive flyttefolk.

Overlat bedriftens kontorflytting til trygge hender.

Velg en flytteleder

Velg en ansvarlig i firmaet som er kontaktpunkt mellom bedriften og Totalflytting Oslo AS: kan ta avgjørelser og holde ting under kontroll, har gode kommunikasjons evner, holder seg til budsjettet.

i

Arbeids- og tidsplan

Angi datoene som er relevante for flyttingen og som vil påvirke planleggingen av flyttingen. Når overtar bedriften nye lokaler? Har dere tilgang til nøkler og alarmkoder? Må andre i samme bygg informeres osv.

Flere tjenester

Vi er totalleverandør av flyttetjenester og har også samarbeidspartnere innen fasilitet og eiendomsdrift. Gjennom disse kan vi tilby drift av eiendom, vaktmestertjenester, trappevask, kontorvask m.m.

Kontorflytting

En kontorflytting trenger ikke å være veldig komplisert men det er nødvendig med en god planlegging og en oversikt over hva de ulike involverte skal utføre. Vi flytter for bedrifter som har alt fra cellekontorer til arbeidsplasser med flere hundre ansatte.

Å flytte for en bedrift er ofte en mer krevende flytteprosess enn vanlig bolig til bolig flytting.

Det er flere mennesker involvert og man ønsker en raskt og effektiv prosess slik at produktiviteten fort kan være operativ igjen. Totalflytting Oslo AS har lang erfaring med bedrift flytting, møbelmontering, kontorvask og mellomlagring for bedrifter.

Har du husket å informere kunder og samarbeidspartnere om deres nye adresse? Husk også flyttemelding og adresseendring.

Bedriftflytting
Flyttetjenester for bedrifter

Totalflytting Oslo AS tilbyr en rekke tjenester for bedrifter og næringsliv i Oslo. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Vi kombinerer gjerne flere tjenester for en trygg, sikkert og effektiv flytteprosess. I tillegg har vi et godt samarbeid med andre flyttebyråer i Oslo og kan bistå med å flytte større mengder flyttelast raskt og effektivt.

  • Logistikkplanlegging
  • Interne flyttinger innad i bedriften
  • Møbelmontasje
  • Rydde fellesarealer
  • Komplette flyttetjenester
  • Mellomlagring for bedrifter

TOTALFLYTTING OSLO AS
Telefon: 988 54 790
Adresse: Dælengengata 40D, 0567 Oslo
Epost: post@totalflytting.no

Bedriftflytting i Oslo